Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»

Παρασκευή 03-03-17

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

Ο Παύλος “γειώνει” για άλλη μια φορά την Άννα και την αναγκάζει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Στο μεταξύ, ο Στέργιος δέχεται μέσα στη φυλακή δύο μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Το σοκ που προκαλεί η δολοφονία του Στέργιου και ο θάνατός του, έχει φέρει την Αγάπη στα όρια της.

Μετά από τις στιγμές έντονου πάθους που μοιράζονται ο Φίλιππος με την Αγάπη, εκείνη του αποκαλύπτει πως υπάρχει ένας καινούργιος άντρας στη ζωή της.

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» με 5 επεισόδια που θα σας καθηλώσουν, από Δευτέρα 6 Μαρτίου ως και Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 17.45, στον ΑΝΤ1! 

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

107ο επεισόδιο
Η Ελισάβετ δείχνει στην Αγάπη το πιστοποιητικό της υιοθεσίας και την αφήνει άφωνη. Ο Φίλιππος λέει στον Νικόλα ότι η Αγάπη με τη Λένια θα φύγουν για ταξίδι στο εξωτερικό και ο μικρός πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Ο Βαγγέλης πάει σε γραφείο συνοικεσίων για να βρει μια γυναίκα για να κάνει την Λαμπρινή να ζηλέψει! Ο Ορέστης αποκαλύπτει στον Παύλο τον λόγο που του ζήτησε τα χρήματα κι ο Παύλος πέφτει απ’ τα σύννεφα. Ο Παύλος “γειώνει” για άλλη μια φορά την Άννα και την αναγκάζει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ο Γιώργος με την Λίτσα πάνε έξω για φαγητό και εκεί της παρουσιάζει ένα δαχτυλίδι! Ο Στέργιος δέχεται επίθεση με μαχαίρι μέσα στο κελί του! Η Αγάπη πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου και τον ρωτάει ευθέως για την υιοθεσία της Ελισάβετ.  

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

108o επεισόδιο 
Η Αγάπη απαιτεί να μάθει αν η πράξη υιοθεσίας, που της έδειξε η αδελφή της είναι αληθινή. Όταν ο Παύλος της επιβεβαιώνει την εγκυρότητά της, η Αγάπη γίνεται έξαλλη. Το ίδιο και ο Παύλος με την αυθαιρεσία της Ελισάβετ να της το πει πρώτη κι όταν βρίσκεται αντιμέτωπη μαζί του η Ελισάβετ, κατανοεί ότι η οργή του δε θα περάσει εύκολα και γίνεται ράκος. Την ίδια στιγμή η Άννα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από την εταιρία του Παύλου, γιατί δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι αυτός δεν ανταποκρίνεται στα αισθήματά της. Ο Στέργιος δέχεται μέσα στη φυλακή δύο μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Όσο κι αν προσπαθήσουν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή, δε θα τα καταφέρουν. Ο Στέργιος πεθαίνει, φεύγει από τη ζωή... Τα πραγματικά προβλήματα της Αγάπης μόλις ξεκίνησαν…

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

109o επεισόδιο
Το σοκ που προκαλεί η δολοφονία του Στέργιου και ο θάνατός του, έχει φέρει την Αγάπη στα όρια της. Αλλά δεν είναι αρκετό για να κάνει τον  Παύλο να ξεχάσει την συμπεριφορά της Ελισάβετ και τον τρόπο που  επέλεξε να ανακοινώσει στην Αγάπη την υιοθεσία της. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης βρίσκεται στο πλευρό της Αγάπης. Η κηδεία του Στέργιου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά γίνεται και ο λόγος για να συναντηθεί η Αγάπη με την υπόλοιπη οικογένεια. Εν τω μεταξύ η Άννα υποβάλλει την παραίτησή της στον Παύλο, με αποτέλεσμα να πέσει από τα σύννεφα, όταν εκείνος την κάνει δεκτή αβίαστα. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος πληροφορείται τον θάνατο του Στέργιου και σπεύδει να συμπαρασταθεί στην Αγάπη.  

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

110o επεισόδιο
H Αγάπη καλεί τον Φίλιππο να έρθει στο σπίτι της το βράδυ. Ο Βαγγέλης ανοίγει τα χαρτιά του στην Σίλα και την αφήνει άφωνη! Η Άννα αποφασίζει να αφήσει τη δουλειά της και το κοριτσάκι που ήθελε να υιοθετήσει, πίσω της και να φύγει για το εξωτερικό. Όλοι στο σπίτι του Παύλου προσπαθούν να αποκρύψουν από τη Λένια την αλήθεια για τον πατέρα της. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος πάει στο σπίτι της Αγάπης με φιλική διάθεση, όμως κανένας απ’ τους δύο δεν αντέχει και οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά.. Ο Ορέστης κάνει κινήσεις για να υιοθετήσει μόνος του το μικρό κοριτσάκι. Από αντίδραση, ο Κώστας βγαίνει ραντεβού μαζί με τη Μάρθα και γίνεται κάτι απρόσμενο.. Η Αγάπη αποκαλύπτει στον Φίλιππο ότι έχει αισθήματα για κάποιον άλλο!   

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

111o επεισόδιο
Μετά από τις στιγμές έντονου πάθους που μοιράζονται ο Φίλιππος με την Αγάπη, εκείνη του αποκαλύπτει πως υπάρχει ένας καινούργιος άντρας στη ζωή της. Την ίδια στιγμή ο Κώστας, αντιδρώντας στην άρνηση της Σίλας να προχωρήσουν τη σχέση τους, βρίσκεται ερωτικά με τη Μάρθα. Παράλληλα ο Βαγγέλης προσλαμβάνει τη Χριστιάνα, μία νεαρή ηθοποιό, για να παίξει το ρόλο της καινούργιας του κοπέλας. Εκείνη δεν αργεί να εμφανιστεί στο σπίτι του Παύλου, δημιουργώντας ευτράπελες καταστάσεις. Λίγο αργότερα η Αγάπη συναντά έναν πελάτη της για ένα επαγγελματικό γεύμα. Ο Φίλιππος με τον Αντώνη όμως, που τους παρακολουθούν, βγάζουν λάθος συμπέρασμα, όταν τους βλέπουν να μπαίνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria 
#DidymaFeggaria 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων