Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»

Παρασκευή 20-01-17

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

Η Αγάπη ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά στον Ορέστη ότι η σχέση τους θα παραμείνει επαγγελματική.. τελικά όμως δείχνει ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Λαμπρινή, καταρρακωμένη από την αυτοκτονία της αδελφής της, έχει στο πλευρό της τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να την βοηθήσει ψυχολογικά και πρακτικά, με την πολύτιμη συνδρομή του Αμβρόσιου.

Στο μεταξύ η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ο Ορέστης παντρεύεται την Άννα και πάει και τον βρίσκει!

Δευτέρα 23 έως και Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έρχονται τα «Δίδυμα Φεγγάρια» στις 17:45 στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια γεμάτα καταιγιστικές εξελίξεις! Μείνετε συντονισμένοι!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

77ο επεισόδιο
Ο Παύλος κοιτάζει τις φωτογραφίες και σοκάρεται απίστευτα από αυτό που βλέπει. Αμέσως καλεί την Αρετή στο γραφείο του και προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να έκανε αυτή την ακρότητα. Η Αγάπη ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά στον Ορέστη ότι η σχέση τους θα παραμείνει επαγγελματική.. τελικά όμως δείχνει ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Αγάπη κάνει κάτι πίσω από την πλάτη του Φίλιππου που δεν θέλει να το μάθει με τίποτα! Ο Κώστας καταφέρνει και μένει λίγο μόνος του με τη Μάρθα και φαίνεται πως οι δυο τους θα έχουν καλή εξέλιξη.. Η Λίτσα με τον Γιώργο απολαμβάνουν μια ρομαντική βραδιά όταν στο σπίτι εμφανίζεται ακάλεστη… η Σίλα! Η πρώην γυναίκα του Ορέστη, μαθαίνει ότι παντρεύεται, επιστρέφει και τον απειλεί επειδή τον κρατάει στο χέρι.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

78o επεισόδιο 
Η Μαριάννα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της και να σαμποτάρει το γάμο του Ορέστη με την Άννα. Η Ελισάβετ όμως, την αντιλαμβάνεται. Παράλληλα ο Κώστας καταφέρνει να κανονίσει μία ακόμα έξοδο με την Μάρθα, αυτή τη φορά τετ α τετ. Συγχρόνως μια τραγική είδηση καταρρακώνει τη Λαμπρινή. Εν τω μεταξύ η Αρετή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο κρυφός εχθρός της είναι η Λίτσα, η οποία, την ίδια στιγμή, κρύβει το Γιώργο στην κρεβατοκάμαρα της, για να αντιμετωπίσει την αιφνίδια επίσκεψη της Σίλας, με σοβαρές πιθανότητες να αποκαλυφθούν όλα. Λίγο αργότερα ο Στέργιος και η Αγάπη, μετά από μία πολιτισμένη συζήτηση, αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λένια την απόφαση τους να χωρίσουν, αλλά δεν περιμένουν την απρόβλεπτη εξέλιξη.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

79o επεισόδιο
Η Λαμπρινή, καταρρακωμένη από την αυτοκτονία της αδελφής της, έχει στο πλευρό της τον 
Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να την βοηθήσει ψυχολογικά και πρακτικά, με την πολύτιμη συνδρομή του Αμβρόσιου. Συγχρόνως ο Στέργιος βάζει σε εφαρμογή ένα υποχθόνιο σχέδιο με θύμα τον Φίλιππο, ο οποίος εν τω μεταξύ μαθαίνει πως τα χρήματα που δανείστηκε  ο Αντώνης προέρχονται από την Αγάπη, πράγμα που τον εξοργίζει. Την ίδια στιγμή η Άννα μαθαίνει από τη Μαριάννα μία συγκλονιστική πληροφορία για το παρελθόν του Ορέστη. Ταυτόχρονα ένας καινούργιος άντρας εμφανίζεται στη ζωή της Αφροδίτης. Λίγο αργότερα ο ευσεβής πόθος της Λένιας να αποκτήσει αδερφάκι, μεταφέρεται με διφορούμενο τρόπο στον Νικόλα, που το παρεξηγεί και αφήνει τη Μαρουσώ με την εντύπωση πως η Αγάπη είναι έγκυος. 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

80o επεισόδιο
Ο Παύλος με την Ελισάβετ ανακαλύπτουν ότι η Αρετή έχει εξαφανιστεί και αμέσως το λένε και Ο Ορέστης λέει όλη την αλήθεια στην Άννα για τη φυλακή που είχε κάνει στην Αμερική κι αυτή αναβάλει τον γάμο! Ο Κώστας σπεύδει στο σπίτι της Σίλας και οι δυο τους πάνε το μωρό στον γιατρό για να δούνε τι έχει.. Η Αφροδίτη κρατάει τον Αντώνη σε μια απόσταση επειδή έχει στο μυαλό της τον.. Άρη! Ο Φίλιππος συναντιέται με την Αγάπη και της ξεκαθαρίζει τη θέση του σε σχέση με αυτό που έκανε. Ο Ορέστης πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Άννας για να της ζητήσει εξηγήσεις, όμως ανακαλύπτει ότι δεν είναι πια εκεί. Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ο Ορέστης παντρεύεται την Άννα και πάει και τον βρίσκει! Η Αφροδίτη λέει ψέματα στον Άρη ότι δεν έχει δεσμό και οι δυο τους κανονίζουν να βγουν ραντεβού! Η Αρετή ανακαλύπτει ποιος έβαλε να την απαγάγουν και πάει και το λέει στον Παύλο.. 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

81o επεισόδιο
Η Αρετή αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι των άσεμνων φωτογραφιών και να εντοπίζει τον πραγματικό ένοχο. Όταν αποκαλύπτει τις σκέψεις της στον Παύλο, ότι πρόκειται για τον Στέργιο, αυτός σοκάρεται ιδιαίτερα… Η Ελισάβετ, όχι μόνο δεν πιστεύει ότι ο Ορέστης παντρεύεται με την Άννα, έπειτα από λίγες μέρες σχέσης, αλλά γίνεται κι έξαλλη, αφού αισθάνεται ότι τόσο καιρό την κορόιδευε.. Ο Στέργιος ζητά από την Αγάπη να τον επαναπροσλάβει στην εταιρία κι αυτή δέχεται… Την ίδια στιγμή, η Σίλα, που κάνει χρήση αντικαταθλιπτικών, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, να κοιμάται σε παγκάκια στο δρόμο.. Ο Ορέστης μετά από πίεση της Άννας, ομολογεί στον Παύλο τον πραγματικό λόγο που την παντρεύεται κι ο Στέργιος με την Αγάπη ανακοινώνουν στη Λένια ότι αποφάσισαν να χωρίσουν και να ζουν σε διαφορετικά σπίτια…


Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria 
#DidymaFeggaria 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων