Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

CELEBRITY ROUK ZOUK: ENA ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ CELEBRITIES ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Τετάρτη 26-07-17

Το 4ο και τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν, το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Special guests: Ο θίασος και οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ»

 

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, το αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τα Σάββατα του Ιουλίου ως Celebrity Rouk Zouk, με 4 επιπλέον επεισόδια, αγαπημένους celebrities, και το σημαντικότερο, για καλό σκοπό!

 

Το  4ο  και τελευταίο για τη σεζόν Celebrity Rouk Zouk, θα προβληθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 21.00, με πρωταγωνιστές το θίασο και τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Πετάει Πετάει».

 

 Συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε τις ομάδες Boeing Boeing (ο original τίτλος της θεατρικής παράστασης) με τους Γιώργο Βάλαρη (σεναριογράφος/σκηνοθέτης), Σοφία Βογιατζάκη, Αλέξη Φούκο (ενδυματολόγος παράστασης), Μαρία Κορινθίου, Σοφία Παυλίδου και «Πετάει Πετάει» (τίτλος της θεατρικής παράστασης – η ελληνική μεταφορά) με τους Μάνο Παπαγιάννη, Μάνο Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Αγγελική Δαλιάνη και Τραϊάνα Ανανία.

 

Τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου της περιοχής που επλήγη από το σεισμό.

 

Το 4ο και τελευταίο για τη σεζόν Celebrity Rouk Zouk επεισόδιο, έρχεται το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 21.00, με το θίασο και τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Πετάει Πετάει»!

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Ευχαριστούμε πολύ

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων