Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1!

Παρασκευή 22-09-17

Υγεία Πάνω Απ’ όλα – Παρθένα Ζωή  – Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

 

Τρεις ακόμη πρεμιέρες έρχονται να προστεθούν στο ολοκαίνουριο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το Σάββατο 23 και τη  Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ενώ έπεται και συνέχεια..

 

Η δική μας εκπομπή για την Υγεία επιστρέφει για 6η σεζόν στον ΑΝΤ1 και βάζει την Υγεία μας, πάνω απ’ όλα! Από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 09.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η επιτυχημένη εκπομπή «Υγεία Πάνω απ’ Όλα», με τη Φωτεινή Γεωργίου, θα βρίσκεται κοντά μας, με νέες ενδιαφέρουσες ενότητες, τις καλύτερες συμβουλές και τα πιο χρήσιμα μυστικά υγείας, ευεξίας κι ομορφιάς.

 

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, μία νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στις 19.00, για να εμπλουτίσει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η νέα, αισθηματική κομεντί, με τίτλο «Παρθένα Ζωή», μας παρουσιάζει μία όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία για την ηρωίδα μας. Μία ιστορία που ακούγεται σαν παραμύθι, θα «ξεδιπλώσει το νήμα της», από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19.00 και κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1!

 

Την ίδια μέρα, στις 20.00, οι Ειδήσεις έχουν το πρώτο λόγο, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κάνει πρεμιέρα πιο ανανεωμένο από ποτέ, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και γραφικών,  για να μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία.

 

3 ακόμη πρεμιέρες, το Σάββατο 23 και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, μόνο στον ΑΝΤ1!

 

Ελάτε να ζήσουμε μαζί την πιο συναρπαστική τηλεοπτική χρονιά!

 

Stay tuned!