Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

10-minute English: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!

Δευτέρα 22-05-17

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το 10-minute English

Ιδανικό εργαλείο για επαγγελματίες, εργαζόμενους και φοιτητές

Το 10-minute English, η πιο πρωτοποριακή και συναρπαστική ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης και βελτίωσης των αγγλικών, μόνο 10-15 λεπτά την ημέρα, είναι η απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες για τους επαγγελματίες, εργαζόμενους και φοιτητές που δε διαθέτουν πολύ χρόνο.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, μετρώντας περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια χρήστες, διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα προγράμματα e learning, καθώς συνδυάζει ποιοτική εκπαίδευση, προηγμένη διαδραστικότητα και εξατομικευμένα μαθήματα, τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε εκπαιδευόμενου. Επιπλέον, ο χρόνος μελέτης που χρειάζεται είναι μόνο  10-15 λεπτά την ημέρα.

Λόγω των προδιαγραφών, της ευελιξίας και του περιεχομένου του, το 10-minute English αποτελεί το ιδανικό σύστημα εκπαίδευσης για στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εργαζόμενους και φοιτητές, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κυρίως για όσους διαμένουν ή εργάζονται σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικούς τρόπους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, ενώ παρέχεται συνεχής τεχνική και παιδαγωγική υποστήριξη από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Επιπλέον παροχή της πλατφόρμας είναι η δωρεάν εγγραφή και δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών.

Το 10-minute English, αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω Internet (υπολογιστή, tablet & smartphone), είναι η ιδανική μέθοδος για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο για τη μελέτη της γλώσσας. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, περιλαμβανομένων λεπτομερών στατιστικών στοιχείων σχετικά με την πρόοδο και το ποσοστό συμμετοχής του εκπαιδευόμενου.

Περισσότερες πληροφορίες για το 10-minute English:

Τηλέφωνο: 210-3617811

Site: www.10minenglish.gr/index.html

Mail: info@10minEnglish.gr

Facebook: www.facebook.com/10minenglish.gr/

 

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων