Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

“YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR” Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Τρίτη 11-07-17

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SHOW ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ… ΕΚΠΛΗΞΗ!

 

ΟΙ 4 ΦΙΝΑΛΙΣΤ: ΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ ΣΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ

3 ΝΤΟΥΕΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΟΜΙΝΟΣ – ΚΟΝΥ ΜΕΤΑΞΑ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ – ΙΡΕΝΕ ΤΡΟΣΤ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΜΠΡΙΝΑ

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ!

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ: ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ


Άλλος ένας κύκλος του πιο ξεχωριστού show μεταμφιέσεων της ελληνικής τηλεόρασης, Your Face Sounds Familiarολοκληρώνεται με το Μεγάλο Τελικό να καταφθάνει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21.00, με ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπλήξεις!

Στον τελικό του “Your Face Sounds Familiar”, θα παρακολουθήσουμε τους 4 φιναλίστ, Άρη Μακρή, Ησαΐα Ματιάμπα, Γιάννη Χατζηγεωργίου και Παρθένα Χοροζίδου, που θα αναμετρηθούν για την 1η θέση! Το αποτέλεσμα της ανάδειξής τους προέκυψε από το άθροισμα της βαθμολογίας που είχαν συγκεντρώσει σε κάθε Live μέχρι και τον Ημιτελικό.

Η διαδικασία ανάδειξης του τελικού νικητή, θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού. Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει τον παίκτη της επιλογής τους, τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, καθώς οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό, οι 4 φιναλίστ θα επιλέξουν οι ίδιοι τις ενσαρκώσεις τους και όχι το τυχερό buzzer, ενώ θα απολαύσουμε τους συμμετέχοντες σε 3 ξεχωριστά ντουέτα με μεταμφιέσεις έκπληξη, τον Αντώνη Δόμινο με την Κόνυ Μεταξά, τον Δημήτρη Μακαλιά με την Ιρένε Τροστ και τον Γιάννη Χατζόπουλο με τη Σαμπρίνα.

Ακόμη: Το τελευταίο live του “Your Face Sounds Familiar” μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου σε μία ανατρεπτική εμφάνιση. Θα είναι πραγματικά αγνώριστη.

Μείνετε στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσετε το μεγάλο τελικό του “Your Face Sounds Familiar” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 21.00. Μοναδικές εκπλήξεις, αστείρευτο ταλέντο αλλά και όπως πάντα οι μεγαλύτεροι Έλληνες και διεθνείς star της μουσικής βιομηχανίας, από το ίδιο stage, θα μεταμορφώσουν για τελευταία φορά τις  Πέμπτες μας!

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, μάθετε τα πάντα σχετικά με το “Your Face Sounds Familiar” από το site του ΑΝΤ1: www.antenna.gr/yfsf .Σε αυτό θα βρείτε: Ολόκληρη την εκπομπή μετά το live, τα backstage και τα highlights της εβδομάδας με αποκορύφωμα το live της Πέμπτης, τις βαθμολογίες, τις πρόβες των παικτών, όλο το φωτογραφικό υλικό καθώς και σχετικές φωτογραφίες.

Το 11880 είναι Χορηγός του “Your Face Sounds Familiar”.

#yfsf_ant1

Stay Tuned!

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων