Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

“SO YOU THINK YOU CAN DANCE” – O ΤΕΛΙΚΟΣ

Τετάρτη 12-07-17

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “SO YOU THINK YOU CAN DANCE” ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

 

ΟΙ 4 ΦΙΝΑΛΙΣΤ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΝΕΦΕΛΗ ΘΕΟΔΟΤΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΟΡΕΥΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: ΧΟΡΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ «ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ» ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ SHOW

O Μεγάλος Τελικός του “So You Think You Can Dance” έρχεται αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1! Ένα μεγάλο χορευτικό ταξίδι με αγωνία, συγκίνηση, πολύ χορό, πάθος, ένταση και δυνατές στιγμές ολοκληρώνεται.

Πλούσιο χορευτικό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις θα μας χαρίσουν οι πρωταγωνιστές του χορευτικού talent show του ΑΝΤ1. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα αναλάβει δράση και θα χορογραφήσει τον Ιωάννη Μελισσανίδη κατακτώντας το stage του “So You Think You Can Dance”. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα χορογραφήσει αγαπημένους παίκτες του show.

Ακόμα, οι 4 φιναλίστ, Παρασκευάς Θεοδοσίου, Νεφέλη Θεοδότου, Δέσποινα Λαγουδάκη και Εύα Σωμαρακάκη ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα επί σκηνής, διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Οι 4 διαγωνιζόμενοι θα χορέψουν πολύ στον Τελικό, σε ομαδικές και ατομικές χορογραφίες, ενώ θα διαγωνιστούν solo στο είδος χορού της επιλογής τους. Συγκεκριμένα θα δούμε:

  • Τον Παρασκευά Θεοδοσίου να διαγωνίζεται με νεοκλασική σύγχρονη χορογραφία με το “Cello Suite No.1 in G” του Bach
  • Τη Νεφέλη Θεοδότου να χορεύει Bollywood με το “Jai Ho”
  • Τη Δέσποινα Λαγουδάκη σε σύγχρονη χορογραφία με το “The Blower's Daughter” του Damien Rice
  • Την Εύα Σωμαρακάκη σε contemporary jazz με το “Feeling Good” των Muse

Αφού ολοκληρωθούν οι solo χορογραφίες, θα διεξαχθεί live κλήρωση, η οποία θα αναδείξει τα 2 ζευγάρια που θα κληθούν να χορέψουν μία χορογραφία επί σκηνής. Οι κριτές θα επιλέξουν τους δύο χορευτές που θα αποχωρήσουν και η Δούκισσα Νομικού θα ανακοινώσει τους 2 φιναλίστ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε μία σόλο χορογραφία που ήδη έχουν εκτελέσει, από τις Audition έως και τον Ημιτελικό. Αφού ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό κομμάτι, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, θα αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας χορευτής!

O μεγάλος νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 € και ένα αυτοκίνητο “SPACE STAR” της Mitsubishi.

Η στιγμή για τον Τελικό έφτασε! Αυτή την  Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 21.00, παρακολουθούμε το τελευταίο live του So You Think You Can Dance και ψηφίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τον αγαπημένο μας παίχτη!

Το “So You Think You Can Dance” σας παρασύρει στο ρυθμό του για να αναδείξετε εσείς τον καλύτερο Έλληνα χορευτή!

Stay tuned!
#DanceGr


Και μην ξεχνάτε.. Τώρα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “So You Think You Can Dance”, να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια και να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο backstage υλικό του show, μέσα από το site του ANT1: www.antenna.gr/dance

H Βίκος Cola Στέβια είναι Χορηγός του “So You Think You Can Dance”.


Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων