“RISING STAR - THE TEAMS SPECIAL EPISODE” ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Τετάρτη 18-01-17

ΤΙΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ KΑΘΕ ΚΡΙΤΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00, ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “RISING STAR”

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των “Duels”, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο του Rising Star”, Rising Star - The Teams Special Episode”, θα δούμε πως διαμορφώθηκαν οι 4 ομάδες των κριτών.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα “Live Auditions” θα χωριστούν σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής θα αναλάβει από μία. Η κάθε ομάδα θα απαρτίζεται από 16 διαγωνιζόμενους. Επιπλέον, θα γίνει μία αναδρομή στα "Live  Auditions” για να ξαναθυμηθούμε τις εμφανίσεις που κατάφεραν να ξεσηκώσουν κοινό και κριτές.

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.

Τα Live Auditions ολοκληρώθηκαν και η διαδικασία για την επόμενη φάση του Rising Star με τα Duels ξεκίνησε! Ο πήχης ανεβαίνει, ο ανταγωνισμός μεταξύ των κριτών ξεκινά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο  και η συνέχεια του μουσικού talent show είναι γεμάτη προκλήσεις για τους κριτές και τις ομάδες τους.

Μη χάσετε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1, το Rising Star - The Teams Special Episode”!

Και μην ξεχνάτε..Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.