“RISING STAR - HOT SEAT” – 2ο LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Δευτέρα 13-03-17

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ TOY “RISING STAR - HOT SEAT

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ «ΣΠΑΕΙ» ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ 94%

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21.00, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ 3Ο LIVE TOY RISING STAR - HOT SEAT

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, προβλήθηκε το δεύτερο από τα πέντε live επεισόδια της διαγωνιστικής φάσης του “Rising  Star - Hot Seat”. Σε αυτό το επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν τραγούδια που επέλεξαν οι κριτές και ανταγωνίστηκαν μεταξύ τους σε solo εμφανίσεις που συγκλόνισαν κοινό και κριτές.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, ενώ το πλατό του Rising Star υποδέχθηκε τον αγαπημένο Αντώνη Ρέμο και τον Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς σε μία μοναδική εμφάνιση. Στη συνέχεια, ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες απογειώνοντας τη σκηνή του μουσικού talent show και το κοινό. Η Καλομοίρα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Οι 15 παίχτες που συνεχίζουν στο  “Rising Star - Hot Seat” είναι οι:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου (86%), Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη (85%), Δημήτρης Γερογιάννης (83%), Σωτήρης Καρυστινός (87%)

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Cynthia Veronica Zietara (89%), Στέλιος Τσάκωνας (83%),  Δημήτρης Αβραμόπουλος (86%), Νίκος Μακαντάσης (74%)

Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη (92%), Μιχάλης Καραγκούνης (80%), Αναστασία Ιωακειμίδου (88%), Μηνάς Τσίγκος (88%)

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος (94%), Πάνος Σμυρναίος (84%), Απόστολος Λιάπης (79%)

Μέσα από το site του ΑΝΤ1  www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.

#WINDrising