“RISING STAR” – 5Ο LIVE

Δευτέρα 09-01-17

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 36,2% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ KAI 35,8% ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 15-44
ΤΟ 5Ο LIVE ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1,5 ΕΚΑΤ. ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟ 5ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ "LIVE AUDITIONS"

ΤΑ DOWNLOADS ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ “RISING STAR GREECE” ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 550.000 ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ TO APP

“GOLDEN ARROW”: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ “GOLDEN ARROW” ΓΙΑ ΝΑ «ΣΩΣΕΙ» ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΤΟ 6ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ LIVE AUDITIONS ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00  ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Το 5o επεισόδιο των “Live Auditions του Rising Star ήταν και αυτή την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου με διαφορά η πρώτη επιλογή για το τηλεοπτικό κοινό που έμεινε συντονισμένο στο μουσικό talent show στον ΑΝΤ1, χαρίζοντας υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά, με το σύνολο του κοινού να φτάνει το 36,2% και στους νέους 15-44 το 35,8%!

Στο σύνολο του κοινού, περισσότεροι από 1,5 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το μουσικό talent show ξεπερνώντας όλα τα υπόλοιπα live σε αριθμό τηλεθεατών, ενώ υπερίσχυσε στη ζώνη του με μεγάλες διαφορές σε όλα τα κοινά και συγκεκριμένα με 45,6 μονάδες διαφορά στις γυναίκες 15-24. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επίπεδο πεντάλεπτου, το Rising Star σημείωσε το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης για τις γυναίκες 15-24 με 81,3%.

ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ " RISING STAR" / ΚΥΡΙΑΚΗ 09.01.2017

Το 5o live ξεκίνησε  με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα να καλωσορίζει κοινό και κριτές, ενώ η Καλομοίρα στο Blue Room”, μας  μετέφερε όλες τις εξελίξεις από τα backstage και τα social media. Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα με αστεία και πειράγματα μεταξύ των κριτών εκτυλίχθηκε το 5o live. Ο Αντώνης Ρέμος χρησιμοποίησε το Golden Arrow για να σώσει τον διαγωνιζόμενο Νίκο Παπουτσή, ενώ ο Χρήστος Μάστορας (frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τις MEΛΙSSES και «απογείωσαν» το πλατό του “Rising Star”.

Το ελληνικό κοινό συμμετείχε ενεργά και στο 5ο live, ψηφίζοντας σε πραγματικό χρόνο τους αγαπημένους του παίχτες μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece”. Καθ’ όλη τη διάρκεια του live σημειώθηκε αύξηση στα downloads της εφαρμογής, με περισσότερους από 550.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει το “Rising Star Greeceapp, διαθέσιμο σε Google Play και  App Store.

Οι 13 από τους 16 διαγωνιζόμενους που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι Πάνος Σμυρναίος (96%), Έλσα Καριώτη (95%), Γιάννης Μητσόπουλος (93%), Γεωργία Κυριακίδου (92%), Νίκος Μακαντάσης (92%), Περσεφόνη Μήλια (88%), Χριστιάνα Γαλιάτσου (88%), Δημήτρης Γερογιάννης (86%), Ιωάννα Τσολερίδου (84%), Αντώνης Γιακουμάκης (83%), Μαρία Τζινέρη (76%), Μελίνα Μαβίδου (72%), Νίκος Παπουτσής (golden arrow).

Ένα μόνο live μας χωρίζει για να ολοκληρωθεί η 1η διαγωνιστική φάση των Live Auditions”. Ποιοί θα είναι οι τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που θα καταφέρουν να περάσουν στα Duels”; Η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μακεδόνας θα χρησιμοποιήσουν το Golden Arrow”;

Όλες οι απαντήσεις με πολλές εκπλήξεις και τραγούδι στο 6ο live, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1!

Και μην ξεχνάτε! Γίνε και εσύ κριτής και ψήφισε live μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece”, τους παίχτες που θέλεις να δεις να σηκώνουν τον «Τοίχο» για να περάσουν στην επόμενη φάση.