“RISING STAR” 3o LIVE

Τετάρτη 28-12-16

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ – 12 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 420.000 ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ “RISING STAR GREECE

ΤΟ 4ο LIVE ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ “RYTHMOS  AUDITION” ΠOY ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ

Το 3ο live του “ Rising Star πραγματοποιήθηκε εχθές, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, μέσα σε γιορτινό κλίμα με τους 4 κριτές να ερμηνεύουν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κλείνοντας με το “Last Christmas” ως φόρο τιμής στον τραγουδιστή George Michael.

To πλατό «ζεστάθηκε» για τα καλά και ο παρουσιαστής του show, Γιώργος Λιάγκας σήμανε την έναρξη του 3ου live το οποίο σημείωσε τηλεθέαση 28,6% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 26,7% στο σύνολο του κοινού.

Το 3ο live του Rising Star προηγήθηκε σε όλα τα κοινά, ενώ στη ζώνη του υπερίσχυσε με 4,7 μονάδες διαφορά στο κοινό 15-44.

Τα downloads της δωρεάν εφαρμογής Rising Star Greece αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του live, με περισσότερους από 420.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει το app Rising Star Greece”, αποδεικνύοντας την ενεργή συμμετοχή του κόσμου μέσω της live ψηφοφορίας.

Εξαιρετικές ερμηνείες και ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά σε αυτό το live, με το κοινό να έχει τον πρώτο λόγο στην ψηφοφορία μέσω του Rising Star Greece app και να δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση σε 12 από τους 15 διαγωνιζόμενους. Συγκεκριμένα, τον τοίχο του Rising Star κατάφεραν να σηκώσουν οι Κέλλυ Βουδούρη (95%), Μανώλης Βονάκης (94%), Χρήστος Κεραμάρης (93%), Δημήτρης Αβραμόπουλος (92%), Αναστασία Καζαμία (91%), Θανάσης Πρέντι (90%), Γιώργος Παπαδάκης (90%), Κιάννα (89%), Σταμάτης Χουχουλής (86%), Χριστίνα Καραφυλλάκη (86%), Γιώργος Μαντάς (75%), Νικόλας Αντωνιάδης (70%).

Το Rising Star ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό για το νέο έτος και συγκεκριμένα την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, οι κριτές υποδέχονται τoν καινούριο χρόνο με εμφανίσεις έκπληξη ενώ στη σκηνή του Rising Star θα ανέβει ο νικητής του "Rythmos Audition" του σταθμού «Ρυθμός 949», ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά όχι μόνο με τον τοίχο αλλά και με τους κριτές.

Και μην ξεχνάτε.. συνδεθείτε στην εφαρμογή “Rising Star Greece και ψηφίστε σε πραγματικό χρόνο το αγαπημένο σας «αστέρι».