Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

“LUCKY ROOM”: ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ» ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

Τετάρτη 04-01-17

ΤΟ “LUCKY ROOM” ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΙΣ 20:00

Το “Lucky Room”, το πιο αγαπημένο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, αλλάζει μέρα και συχνότητα προβολής. Από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και κάθε μέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, θα απολαμβάνουμε το “Lucky Room”, καθημερινά στον ΑΝΤ1.  

H διαδικασία του παιχνιδιού παραμένει ίδια, με την οικογένεια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 3 παίκτες διεκδικούν 5 χρηματικά ποσά από ένα money tree, που αντιστοιχούν σε 5 διαφορετικά buzzers. Ο κάθε παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το “Lucky Room”, ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η οικογένειά του χωρίς να γνωρίζει το ποσό που κρύβει το κάθε τυχερό buzzer καλείται να διαλέξει το μεγαλύτερο. 

Η Μαντώ Γαστεράτου, θα βρίσκεται καθημερινά στο “Lucky Room” μαζί με τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίχτη να ζήσουν μαζί την αγωνία  του παιχνιδιού. Άραγε θα πατήσουν το τυχερό buzzer;

Ποιος αποφασίζει τελικά στη δική σου οικογένεια; Η απάντηση από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και κάθε μέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!

#LuckyRoom

Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια του “Lucky Room”, στο επίσημο minisite της εκπομπής: www.antenna.gr/luckyroom 
Συμμετοχές: www.antenna.gr/minisites/lucky-room/more/dilosesimetoxi 
Όλοι οι νικητές του “Lucky Room” εδώ: www.antenna.gr/minisites/lucky-room/more/nikhtes

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων