Κάντε κλικ εδώ και δείτε πρώτοι σε beta έκδοση το ανανεωμένο site του ANT1 >
Τρίτη 05-07-11
O ANT1 KAI O ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣAN TH ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους έτσι ο πρωτοπόρος της πρωινής ενημέρωσης θα συνεχίσει να μας καλημερίζει καθημερινά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δελτίου Τύπου : Ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ Ο Γ  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Η 20ή σεζόν του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ έκλεισε με μια ακόμα μεγάλη πρωτιά. Η μακροβιότερη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μετά από δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες και διακρίσεις, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τερματίζοντας για άλλη μια φορά πρώτη στην πρωινή ενημέρωση και μάλιστα αυξάνοντας τα ποσοστά της σε σύγκριση με πέρυσι!

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε την εκπομπή φανερά συγκινημένος, δίνοντας όμως νέο πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές από το φθινόπωρο σε μια ολοκαίνουργια εκπομπή που θα έχει την προσωπική του σφραγίδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με μέσο όρο 16,4% στο κοινό 15-44 και 23,8% στο σύνολο των τηλεθεατών επικράτησε των υπόλοιπων ενημερωτικών εκπομπών της πρωινής ζώνης, ενώ ήταν η πρώτη επιλογή των ανδρών κάθε ηλικίας. Μάλιστα, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αύξησε τα ποσοστά της στο κοινό 15-44 κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, από την έναρξη της σεζόν έως το Δεκέμβριο του 2010, ο μέσος όρος της στο συγκεκριμένο κοινό ήταν 13,8%, ενώ στο δεύτερο μέρος της σεζόν, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2011, ανέβηκε στο 17.9%, με αποτέλεσμα η εκπομπή να προηγείται κατά πολύ του ανταγωνισμού. Αυτή η ανοδική πορεία φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Δελτίου Τύπου : Ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ Ο Γ  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

*ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

Ακόμη, το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ αύξησε την απόδοσή του και σε σύγκριση με την περσινή σεζόν τόσο στο 15-44, όσο και στο σύνολο του κοινού.

Στο παρακάτω γράφημα φαίνεται η απόδοση όλων των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών στο πρώτο μέρος της σεζόν (μέχρι και το Δεκέμβριο 2010), στο δεύτερο μέρος της σεζόν (Ιανουάριος - Ιούνιος 2011) και στο σύνολο της σεζόν.

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ / ΚΟΙΝΟ 15-44*

Δελτίου Τύπου : Ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ Ο Γ  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

*ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

Ο κάτοχος όλων των ρεκόρ της πρωινής ενημέρωσης αλλάζει σελίδα, όχι όμως και συνήθειες. Από το φθινόπωρο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 και θα φωτίζει την επικαιρότητα με τον ίδιο δυναμισμό, την ίδια αμεσότητα και αξιοπιστία όπως την πρώτη μέρα.