Παρασκευή 15-04-11
«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ» ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ ΤΖΕΦΙΡΕΛΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Η πιo μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης θα βρίσκεται στο prime time του ΑΝΤ1 τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Δ.Τ.: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ 15-04-2011

"Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" του Φράνκο Τζεφιρέλι, η καλύτερη αναπαράσταση της ζωής του Ιησού, θα μεταδοθεί σε 5 μέρη: Μεγάλη Τρίτη με Μεγάλη Πέμπτη στις 21:00, Μεγάλη Παρασκευή στις 21:10 και Μεγάλο Σάββατο στις 23:00.

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα λαμπερό καστ, αλλά και μια επιβλητική μουσική υπόκρουση από τον Μορίς Ζαρ. Ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο Στέισι Κιτς, ο Τζέιμς Μέισον, ο Ντόναλντ Πλέζανς, ο Κρίστοφερ Πλάμερ, ο Αντονι Κουίν, ο Ραλφ Ρίτσαρντσον, ο Φερνάρντο Ρέι, ο Ροντ Στάιγκερ, ο Πίτερ Ουστίνοφ, ο Μάικλ Γιορκ, η Ολίβια Χάσει, ο Ιαν Χολμ και ο δικός μας Γιώργος Βογιατζής ερμηνεύουν μοναδικά τους βιβλικούς ήρωες της "ωραιότερης ιστορίας του κόσμου". Σίγουρα όμως, αυτός που ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσους διάσημους ηθοποιούς είναι ο Βρετανός Ρόμπερτ Πάουελ, που ερμηνεύει μοναδικά τον Ιησού με ένα θεϊκό γαλανό βλέμμα που μένει αξέχαστο.

Δ.Τ.: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ 15-04-2011

Η γέννηση, η ζωή και η σταύρωση του Ιησού σε μια κορυφαία παραγωγή που συγκινεί βαθιά σε κάθε προβολή της. Από τη Μεγάλη Τρίτη έως το Μεγάλο Σάββατο, απολαύστε το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι στον ΑΝΤ1.