Ταξίδια

15 Απριλίου 2015 19:05

Δέος προκαλεί το νέο κρουαζιερόπλοιο Anthem of the Seas

Διάβασέ μου το...

Με 16 καταστρώματα που μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 4.200 τουρίστες, το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.

-

Θεαματική είσοδο στο λιμάνι του Σαουθάμπτον έκανε το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο Anthem of the Seas (Ύμνος των Θαλασσών) που αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 80.000 ταξιδιώτες φέτος το καλοκαίρι.

Με 2.090 καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν 4.180 τουρίστες, το κρουαζιερόπλοιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και θα «βαπτιστεί» επίσημα σε ειδική εκδήλωση στις 20 Απριλίου.

Στα 16 καταστρώματά του, μπορεί να βρει κανείς από πίστα με συγκρουόμενα μέχρι θέατρο και… τσίρκο.

Διαθέτει 18 εστιατόρια, με κουζίνες από όλο τον κόσμο, ενώ ξεχωρίζει ένα μπαρ όπου ρομπότ σερβίρουν τα πιο απίθανα κοκτέιλ.

Το Anthem of the Seas θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του από λιμάνι του Σαουθάμπτον στην Αγγλία, αλλά τον Νοέμβριο θα καταπλεύσει στη Νέα Υόρκη, που θα αποτελεί την «έδρα» του.

«To Anthem of the Seas είναι σχεδιασμένο να προσφέρει όσα ονειρεύεται ένας ταξιδιώτης σε μία κρουαζιέρα. Πλοία σαν κι αυτό προσφέρουν μία ματιά στο μέλλον της κρουαζιέρας», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Royal Caribbean, Στιούαρτ Λέβεν.

VIDEO