Κόσμος

05 Μαΐου 2023 07:16

Ατλάντα - Επίθεση σε νοσοκομείο: ΗΠΑ: Προφυλακίστηκε ο 24χρονος

Διάβασέ μου το...

Ο ένοπλος επισκέφθηκε το ιατρικό κέντρο για προγραμματισμένο ραντεβού, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, η οποία δεν τραυματίστηκε κατά την επίθεση.

Ατλάντα - Επίθεση σε νοσοκομείο: ΗΠΑ: Προφυλακίστηκε ο 24χρονος
-


Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 24χρονος Ντίον Πάτερσον, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη φονική επίθεση σε ιατρικό κέντρο στην Ατλάντα, καθώς δικαστήριο της κομητείας Φούλτον απέρριψε αίτημα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Πρώην μέλος της Ακτοφυλακής, ο Πάτερσον κατηγορείται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης άνοιξε πυρ στο ιατρικό κέντρο Northside Medical σκοτώνοντας την 39χρονη Έιμι Σεντ-Πιερ, υπάλληλο των CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ), και τραυματίζοντας τέσσερις γυναίκες (δύο εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση).

Ακολούθως, ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο που έκλεψε από κοντινό πρατήριο καυσίμων. Εντοπίστηκε οκτώ ώρες αργότερα στην κομητεία Κομπ και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

πυροβολισμοί - Ατλάντα

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας στην Ατλάντα, τον Ντάριν Σίερμπαουμ, ο ένοπλος επισκέφθηκε το ιατρικό κέντρο για προγραμματισμένο ραντεβού, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, η οποία δεν τραυματίστηκε κατά την επίθεση.

Η μητέρα του 24χρονου υποστήριξε ότι ο γιος της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι έπαιρνε αγχολυτικά, αλλά οι γιατροί αρνήθηκαν να του συνταγογραφήσουν άλλα φάρμακα, σύμφωνα με ρεπορτάζ αμερικανικών δικτύων.

Ειδήσεις σήμερα:

Σερβία: 21χρονος πυροβόλησε και σκότωσε περαστικούς μέσα από το αυτοκίνητο του (βίντεο)

“Κάρολος Γ’ - Η στέψη”: Έκτακτη εκπομπή στον ΑΝΤ1

Καιρός: Μπόρες και καταιγίδες την Παρασκευή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ