Πολιτική

20 Απριλίου 2023 12:39 Τελευταία ενημέρωση : 26 Απριλίου 2023 13:36

Γεωργούλης: Αναμένεται νέα καταγγελία από πρώην ασκούμενη στο γραφείο του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Γιατί διστάζει η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινό".

Γεωργούλης: Αναμένεται νέα καταγγελία από πρώην ασκούμενη στο γραφείο του (βίντεο)
-

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελίες σε βάρος του από δικηγόρο για βιασμό και σωματική κακοποίηση..

Η μια μάλιστα φαίνεται να είναι κοντά στο να κάνει επίσημη καταγγελία.

Πρόκειται για μια κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινό" η οποία εργαζόταν ως ασκούμενη στο γραφείο του κ. Γεωργούλη. Η κοπέλα φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει τότε στα αρμόδια όργανα του Ευρωκοινοβουλίου να είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη εκτός Ευρωκοινοβουλίου σε κάποιον άλλο χώρο, και άσκηση σωματικής βίας από τον ίδιο.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής του "Πρωινό" ο κ. Γεωργούλης φέρεται να της πρότεινε να βγουν για ένα ποτό και όπως η  ίδια ισχυρίζεται την κακοποίησε.

Φέρεται,ωστόσο, να είναι τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα στην υπόθεση της δικηγόρου που κατήγγγειλε βιασμό, της οποίας τα προσωπικά στοιχεία διέρρευσαν, κάτι που φοβάται ότι θα συμβεί και στην ίδια.

Μάλιστα, και ένας άνδρας έκανε αναφορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Πρωινό", για εκφοβισμό στη δουλειά εκ μέρους του Αλέξη Γεωργούλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Μαγιορκίνης: “Σταθερός κάτοικος” των νοσοκομείων - Ποιοι κινδυνεύουν

ΕΦΚΑ - Χατζηδάκης: Οι 7 μεταρρυθμίσεις στον ασφαλιστικό φορέα

Champions League: Σίτι και Ίντερ “σφράγισαν” τα εισιτήρια για τα ημιτελικά