Παράξενα

19 Δεκεμβρίου 2022 23:28

Χαβάη: πτήση “τρόμου” για δεκάδες επιβάτες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι συνέβη στην πτήση και δεκάδες επιβάτες τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους κι ένα μωρό. Κάποιοι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Χαβάη: πτήση “τρόμου” για δεκάδες επιβάτες (βίντεο)
-

Πτήση τρόμου για τους επιβάτες της Hawaiian Airlines, ήταν το ταξίδι από το Φοίνιξ προς τη Χονολουλού, την Κυριακή. 

Το αεροπλάνο, αντιμετώπισε «σοβαρές αναταράξεις» με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 36 άτομα. Είκοσι από αυτούς μεταφέρθηκαν στα επείγοντα και οι έντεκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα μωράκι 14 μηνών, σύμφωνα με το CNNi.

Οι τραυματίες έχουν υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκδορές, μώλωπες με κάποιους να παρουσιάζουν απώλεια συνείδησης.

Οι αναταράξεις, κράτησαν για περιπου 15 με 30 λεπτά. Το αεροσκάφος μετέφερε 278 επιβάτες και 10 μέλη πλήρωμα και το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την προσγείωση του στη Χονολουλού, στη Χαβάη. 

Η Hawaiian Airlines δήλωσε σχετικά με το περιστατικό, πως είχε κάνει «λεπτομερή επιθεώρηση του αεροσκάφους», πριν την πτήση. Συνεχίζοντας, στην ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία σημειώνει επίσης ότι παρακολουθεί την κατάσταση και βρίσκεται στο πλευρό όσων επηρεάστηκαν από το συμβάν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Twitter η εταιρεία: «Ιατρική φροντίδα παρασχέθηκε σε αρκετούς επισκέπτες & μέλη του πληρώματος στο αεροδρόμιο για μικροτραυματισμούς, ενώ κάποιοι μεταφέρθηκαν γρήγορα σε τοπικά νοσοκομεία για περαιτέρω φροντίδα». Η FAA δήλωσε ότι διερευνά το περιστατικό.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Ποινική δίωξη του Τραμπ ζητά το Κογκρέσο

Λονδίνο: Δεύτερος θάνατος από το ποδοπάτημα σε συναυλία

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Το Flyover θα παραδοθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ