Πολιτική

24 Οκτωβρίου 2022 11:33 Τελευταία ενημέρωση : 24 Οκτωβρίου 2022 14:01

ΜέΡΑ25 - Μπακαδήμα: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής

Διάβασέ μου το...

Πως σχολιάζουν το κόμμα και προσωπικά ο Γιάνης Βαρουφάκης την ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα.

ΜέΡΑ25 - Μπακαδήμα: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής
-

Η βουλευτής Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, αποχώρησε από το ΜέΡΑ25.

Η κυρία Μπακαδήμα, ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια ευρωβουλεύτρια στις ευρωεκλογές του 2019.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στη Β' Πειραιώς.

Το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωση του με τίτλο «Δεν θα κάνουμε πίσω», σχολιάζει την αποχώρηση αναφέρει τα εξής, «Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται».

Κληθείς να σχολιάσει την ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα, ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε «Κατανοώ ότι, τώρα που οι Έλληνες ολιγάρχες εξαπολύουν επιθέσεις, μηνύσεις και προσωπικές απειλές απέναντι στους βουλευτές και τις βουλεύτριες του μοναδικού κόμματος το οποίο τους κατονομάζει και για αυτό τους πειράζει τόσο πολύ, κάποιες-κάποιοι από εμάς, από την κοινοβουλευτική ομάδα μπορεί να μην άντεξαν, να μην αντέξουν. Εμείς συνεχίζουμε, δεν θα κάνουμε πίσω και μας ενισχύει ιδιαίτερα ότι έχουμε νέο κόσμο που εισέρχεται έτοιμος για αυτόν τον αγώνα εναντίον της ολιγαρχίας¨».


Ειδήσεις σήμερα:

“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξης Κούγιας: Ο πρώτος γάμος, η Βατίδου και η νέα σύντροφος

Εθνική Οδός - Τροχαίο: σκοτώθηκε προσπαθώντας να πιάσει το μπουλόνι της ζάντας

Πάτρα - ΕΚΑΒ: Ο “τραυματίας” ήταν… ματιασμένος!