Life

22 Μαρτίου 2022 08:10

“The 2night Show” - Σταθακόπουλος: το υπόγειο, ο πάγκος με τις κάλτσες και το θέατρο

Διάβασέ μου το...

Η εξομολόγηση του ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, η υποκριτική, η Ιατρική στην Ιταλία και ο.. .γάμος.

“The 2night Show” - Σταθακόπουλος: το υπόγειο, ο πάγκος με τις κάλτσες και το θέατρο
-

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» της Δευτέρας ήταν ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχέδια των γονιών του για εκείνον να σπουδάσει γιατρός στην Ιταλία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και την διαδρομή του στην υποκριτική, αλλά και για το κατά πόσον έχει σκεφθεί σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Αθήνα, ο Πάνος Σταθακόπουλος είπε ότι έζησε για «πολλά χρόνια σε υπόγειο, μετά ανέβηκα σε ημιυπόγειο και μετά πήγα στον πρώτο», αποκαλύπτοντας ότι «ήρθα στην Αθήνα για τον κρυφό έρωτά μου και ο άλλος λόγος ήταν ότι έκανα ιταλικά, για να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Ιατρική», ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο, ένας παράδεισος. Είχα μόνο μία τηλεόραση ασπρόμαυρη που είχε εικόνα».

Όπως εξομολογήθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος, «όταν πέρασα στη δραματική σχολή, δεν είχα λεφτά και πήγα στην Αιόλου και στην Ευριπίδου και πουλούσα κάλτσες και μπρίκια σε πάγκους, για να τα βγάλω πέρα. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον ηθοποιό εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου και εκείνος απάντησε γελώντας «κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό, αλλά όπως μου ήρθε, έφυγε. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου».

«Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Τι να μπεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει» είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίοδο που "προετοιμαζόταν" για να γίνει κληρικός.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμπράμοβιτς: η θαλαμηγός “Solaris” βρήκε “καταφύγιο” στην Τουρκία

UEFA - Euro 2028: “κλείδωσε” η ανάθεση της διοργάνωσης

Βρετανία: Η Ελισάβετ, το αμαξίδιο και η φωτογραφία που… δεν θέλει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ