Οικονομία

15 Μαρτίου 2022 10:26 Τελευταία ενημέρωση : 15 Μαρτίου 2022 10:40

Κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά: “τελευταίο αντίο” στο Α’ Νεκροταφείο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Στην Ύδρα εψάλη η εξόδιος ακολουθία την Δευτέρα. Λιγοστοί συγγενείς παρέστησαν στην ταφή. “Ξέσπασε” ο Δήμος Βερύκιος.

Κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά: “τελευταίο αντίο” στο Α’ Νεκροταφείο (εικόνες)
-

Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά είπαν νωρίς το πρωί της Τρίτης συγγενείς και λιγοστοί φίλοι του επιχειρηματία, που παρέστησαν στην ταφή του, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, σε οικογενειακό τάφο. 

Συντετριμμένη ήταν η μονάκριβη κόρη του, Μαρία,  με τον σύζυγό της, Αριστοτέλη Τζιαμπίρη, αλλά και η αδελφή του Δημήτρη Κοντομηνά,

ΚΗΔΕΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

ΚΗΔΕΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

ΚΗΔΕΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

ΚΗΔΕΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

Την Δευτέρα, παρουσία λίγων ανθρώπων είχε ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ύδρα, όπου απολάμβανε να παραθερίζει ο επιχειρηματίας. 

Η ταφή του επιχειρηματία είχε εξ αρχής προγραμματιστεί για την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο, ωστόσο φαίνεται πως δημιουργήθηκε μια «παραπληροφόρηση», σχετικά με την ώρα της ταφής.

Ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το twitter ξέσπασε, διευκρινίζοντας πως η ώρα ταφής είναι στις 9 το πρωί και όχι στις 11, γράφοντας χαρακτηριστικά «Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον. Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ, ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ. Ντροπή».

Στο εν λόγω σχόλιο καθώς στην παρουσία λιγοστού κόσμου στο Α΄ Νεκροταφείο αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, στην διάρκεια ζωντανής σύνδεσης για την εκπομπή «Το Πρωινό», όπου την Δευτέρα, ο γιατρός και κληρικός Δημήτρης Λινός είχε μιλήσει για ένα θαύμα στην Εντατική και για το τελευταίο διάστημα της ζωής του Δημήτρη Κοντομηνά:

Ειδήσεις σήμερα:

Συντάξεις Απριλίου: ανατροπή στην πληρωμή τους

Ακρίβεια - Οικονόμου για καύσιμα: επιδότηση με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια (βίντεο)

“The 2Night Show” - Τριαντάφυλλος: ο Ρέμος, το “Survivor” και ο Νίκος Χατζηνικολάου (βίντεο)