Κοινωνία

22 Φεβρουαρίου 2022 22:22 Τελευταία ενημέρωση : 23 Φεβρουαρίου 2022 21:44

Σπάρτη - Κακοποίηση ζώων: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος

Διάβασέ μου το...

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου μετά από καταγγελίες για κακοποίηση ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία Σπάρτης.

Σπάρτη - Κακοποίηση ζώων: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος
-

Μετά από καταγγελίες για κακοποίηση ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία Σπάρτης, έγιναν για πρώτη φορά συλληψεις, εφαρμόζοντας τη νομοθεσία. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος διέταξε την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, μεταξύ αυτών και του αρμόδιου αντιδημάρχου.

"Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους", τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αναλυτικά, ο κ.Θεοδωρικάκος ανέφερε: "Διέταξα την άμεση επέμβαση της αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρώην αστυνομικός. Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους".

Πηγή βίντεο: Youtube / Save a Greek Stray


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Τσιόδρας: Η Όμικρον οδηγεί σε σταθεροποίηση της κατάστασης

“Euroferry Olympia” - Λευκορώσος: οι συγκλονιστικές περιγραφές στην κατάθεσή του

Τουρκία: Περιέλουσε με οξύ τη φίλη του στον ύπνο της γιατί τον απέρριψε ερωτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ