Κόσμος

21 Φεβρουαρίου 2022 15:25

ΗΠΑ: Άνδρας έσωσε δύο παιδιά από φλεγόμενο κτήριο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Μεγάλα νέφη καπνού έβγαιναν από το κτήριο, με τους πυροσβέστες να ρίχνουν νερό για να σβήσουν τη φωτιά από την οροφή.

ΗΠΑ: Άνδρας έσωσε δύο παιδιά από φλεγόμενο κτήριο (βίντεο)
-

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει έναν άνδρα στις ΗΠΑ να μπαίνει μέσα σε ένα φλεγόμενο κτήριο για να σώσει δύο παιδάκια. Η επιχείρηση διάσωσης καταγράφηκε από κάμερα σε στολή αστυνομικού και είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Η φωτιά ξέσπασε το περασμένο Σάββατο (19.02.2022) σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Μεγάλα νέφη καπνού έβγαιναν από το κτήριο, με τους πυροσβέστες να ρίχνουν νερό για να σβήσουν τη φωτιά από την οροφή.

Βλέποντας αυτή την κατάσταση, ένας άνδρας – που εργαζόταν σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων απέναντι από το κτήριο – αψήφισε κάθε κίνδυνο και πήγε να βοηθήσει. Πήδηξε σε ένα παράθυρο, μπήκε μέσα στο κτήριο που είχε παραδοθεί στις φλόγες και κατάφερε να βγάλει τα δύο παιδάκια.

Στην αρχή ο άνδρας κατάφερε αν βγάλει από το φλεγόμενο κτήριο ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών. Μόλις το παρέδωσε στους αστυνομικούς, μπήκε και πάλι μέσα και έβγαλε και ένα 6χρονο παιδάκι. Ευτυχώς και τα δύο παιδιά, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Από την φωτιά που ξέσπασε στο συγκρότημα τέσσερα διαμερίσματα υπέστησαν ζημιές, ενώ προβλήματα από τον καπνό αντιμετώπισαν και οι 4 αστυνομικοί που βοήθησαν τον πολίτη. «Υπάρχει τόσος καπνός εκεί μέσα που αν λιποθυμήσεις, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο», δήλωσε αστυνομικός που βοήθησε τον πολίτη στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει τα δύο παιδάκια από το φλεγόμενο κτήριο.


Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Τατσόπουλος: ο “Άγιος Παϊσιος, η αποβλάκωση και η “βιομηχανία θαυμάτων” (βίντεο)

“Euroferry Olympia” - Σύζυγος αγνοούμενου: είναι ζωντανός και περιμένει βοήθεια, αλλά… (βίντεο)

“Το Πρωινό”: ο γυμνός ηθοποιός και οι καταγγελίες για βιασμό (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ