Πολιτισμός

10 Νοεμβρίου 2021 08:38 Τελευταία ενημέρωση : 10 Νοεμβρίου 2021 15:11

Θεσσαλονίκη - “Αναλώσιμοι 4”: τρεις τραυματίες στα γυρίσματα

Διάβασέ μου το...

Ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πως έγιναν οι τραυματισμοί. Ο ένας εκ των τριών είναι κασκαντέρ σε σκηνές του Τζέισον Στέιθαμ. Τι αναφέρει η ανακοίνωση στελεχών της παραγωγής.

Θεσσαλονίκη - “Αναλώσιμοι 4”: τρεις τραυματίες στα γυρίσματα
-

Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από το δυστύχημα στην ταινία του Άλεκ Μπάλντουιν.

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ.

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, σύμφωνα με το Mega, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δελτίο Ειδήσεων - Αναλώσιμοι 4 - Στέιθαμ

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Παρά τους τραυματισμούς, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Πάντως,  η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4», χαρακτηρίζει ανακριβείς τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2night Show” - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: η καριέρα, οι σχέσεις και τα… κιλά της

Χίος: Πρόσκρουση του “Νήσος Σάμος” στον προβλήτα (βίντεο)

Βόρεια Μακεδονία: Ο Ζάεφ πήρε πίσω την παραίτηση του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ