Κοινωνία

02 Ιουλίου 2021 20:30 Τελευταία ενημέρωση : 05 Ιουλίου 2021 11:09

Missing alert για 35χρονη

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές. Τι ανέφερε το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Missing alert για 35χρονη
-

Missing Alert για μια 35χρονη εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωση του οποίου αναφέρονται τα εξής:

"Την 1/7/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, η  Αρούζ Ασχάρ, 35 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αρούζ Ασχάρ στις 2/7/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αρούζ Ασχάρ έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και ασημί σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ   και για Apple κινητά εδώ".  

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Η περιπέτεια της Αρούζ Ασχάρ, 35 ετών, έληξε σήμερα 5/7/2021 πρωινές ώρες  δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Αρούζ Ασχάρ βρέθηκε στην περιοχή του Μοσχάτου, χάρη στην παρατηρητικότητα και το ενδιαφέρον που κατέδειξε εργαζόμενη του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ. Η εν λόγω εργαζόμενη βρέθηκε εκείνη τη στιγμή στο σημείο και κάλεσε άμεσα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας ήδη ενημερωθεί για την κινητοποίηση του Συλλόγου σχετικά με την εν λόγω εξαφάνιση μέσω του μηχανισμού Missing Alert.

Η Αρούζ Ασχάρ είναι καλά στην υγεία της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χρήστος Παππάς: η 52χρονη, η καταδίκη και τα σημειώματα αγάπης

Έρρικα Πρεζεράκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την 7χρονη Αναστασία

Παναγία Σουμελά: τουρκικό σόου για την ανακαίνιση της Μονής (βίντεο)