Αθλητικά

12 Απριλίου 2021 19:12

Επιστροφή για Σάντσο ενόψει Euro

Διάβασέ μου το...

Ο 21χρονος Άγγλος εξτρέμ ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από ένα μήνα.

Επιστροφή για Σάντσο ενόψει Euro
-

Ξανά χορτάρι πάτησε ο Τζέιντον Σάντσο, για πρώτη φορά μετά από τον αγώνα κυπέλλου με τη Γκλάντμπαχ στις 2 Μαρτίου, όταν και τραυματίστηκε. Ο 21χρονος Άγγλος εξτρέμ, που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της εθνικής Αγγλίας, ενόψει του Euro που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από ένα μήνα, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από μυϊκό πρόβλημα.

Ωστόσο, χθες ολοκλήρωσε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Ντόρτμουντ και πλέον τρέχει να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη. Οι πιθανότητες, πάντως, δε δείχνουν να τον ευνοούν, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον αθλητικό διευθυντής των Βεστφαλών, Μίκαελ Ζορκ, καθώς, όταν ρωτήθηκε από Γερμανούς δημοσιογράφους επί του θέματος, απάντησε: «Δεν το νομίζω».

Να υπενθυμιστεί, πως ο εν λόγω τραυματισμός στέρησε στον Σάντσο τη συμμετοχή του και στους πρώτους αγώνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Παρ’ όλα αυτά, οι 18 συμμετοχές και τα 3 γκολ του με το εθνόσημο σε τόσο νεαρή ηλικία, καθώς επίσης και η πολύ καλή σεζόν που διανύει φέτος με την Ντόρτμουντ, τον καθιστούν, έπειτα και από την πλήρη αποκατάστασή του, ως βασικό υποψήφιο για την προεπιλογή της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Self test - Τζανάκης: πάνω από 8.500 νέα κρούσματα αν δεν είχαν καταγραφεί οι θετικοί

Johnson & Johnson: Στην ΕΕ τα πρώτα εμβόλια - Πότε φτάνουν στην Ελλάδα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ για Φίλιππο: Θα μου λείψει ο παππούς μου