Πολιτισμός

03 Φεβρουαρίου 2020 18:30 Τελευταία ενημέρωση : 06 Φεβρουαρίου 2020 18:37

Μεγάλη συναυλία του Yanni στο φεστιβάλ “Winter at Tantora”

Διάβασέ μου το...

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης “απλώνει” τις μουσικές του στο εντυπωσιακό φεστιβάλ, που γίνεται σε μια μαγευτικής ομορφιάς περιοχή.

Μεγάλη συναυλία του Yanni στο φεστιβάλ “Winter at Tantora”
-

Λίγες ώρες έμειναν για συναυλία του διεθνούς φήμης συνθέτη Yanni, στις 7 Φεβρουαρίου, στην εντυπωσιακή αίθουσα του “Winter at Tantora”, όπου επιστρέφει μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στην πρώτη επίσημη έναρξη του φεστιβάλ,.

Ο ελληνικής καταγωγής συνθέτης, με τις εξαιρετικές μουσικές του και το μοναδικό ηχόχρωμα των έργων του, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που περιβάλλεται από εντυπωσιακούς καθρέπτες, οι οποίοι κάνουν ακόμη πιο μαγευτική την θέα της «χρυσής» άμμου.

Την «συναυλιακή όαση» του φεστιβάλ “Winter at Tantora”, μπορεί να την βρει κάποιος, ταξιδεύοντας στα βορειοδυτικά του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, προς την απαράμιλλης ομορφιάς πόλη Al – Ula.

ALULA festival - Yanni - Winter at Tantora

ALULA festival - Yanni - Winter at Tantora

ALULA festival - Yanni - Winter at Tantora

Η επίσκεψη στην πόλη-μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, η περιήγηση με αερόστατο, τα αθλητικά δρώμενα και οι συναυλίες καλλιτεχνών παγκοσμίου φήμης, είναι μερικές μόνο από τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει στον συμμετέχοντα το φεστιβάλ.

Μία από αυτές τις εμπειρίες, θα είναι σίγουρα η συναυλία του Yanni, η οποία θα μεταδοθεί σε livestreaming από τον ιστότοπο του ΑΝΤ1, στην διεύθυνση www.antenna.gr. Όποιος θέλει, ακόμη και τώρα, να κλείσει εισιτήρια ή να βρει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.experiencealula.com.