Κόσμος

02 Φεβρουαρίου 2020 21:20

Φώτης Ντούλος: δίκη “μετά θάνατον” ζήτησε ο συνήγορος του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Την ολοκλήρωση της δίκης για τον ομογενή επιχειρηματία θέλουν οι συγγενείς του, προκειμένου όπως λένε να φανεί ότι δεν έχει σχέση με όσα τον κατηγορούν.

Φώτης Ντούλος: δίκη “μετά θάνατον” ζήτησε ο συνήγορος του (βίντεο)
-

Ο Νορμ Πάτις, συνήγορος υπεράσπισης του αυτόχειρα Φώτη Ντούλος, δηλώνει ότι με την αυτοκτονία του ο ομογενής από το Κονέκτικατ απέδειξε το πληγωμένο του φιλότιμο όχι όμως και την αθωότητα του για την εξαφάνιση της συζύγου του, Τζένιφερ. Ο συνήγορος ζητά κάτι πρωτοφανές για τα δικαστικά χρονικά: να συνεχιστεί και μετα θάνατον η δίκη, ώστε να αποδειχθεί ότι δεν ήταν ένοχος.

Ο Ντούλος αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη. Στο σημείωμα που άφησε πίσω του επέμενε για την αθωότητά του, όπως και για την αθωότητα της ερωμένης του Μισέλ Τροκόνις, που επίσης είναι υπόδικη για την εξαφάνιση και την δολοφονία της Τζένιφερ.

Η απόφαση του συνηγόρου να αιτηθεί συνέχεια της δίκης, προφανώς σε συνεννόηση με τους συγγενείς του ομογενή, είναι πρωτοφανής και δεν φαίνεται να είναι νομικά έωλη.

Η «Υπόθεση Φώτης Ντούλος», λοιπόν, δεν μπαίνει στο αρχείο, καθώς όπως λέει ο δικηγόρος Νορμ Πάτις, έχει ένα παραπάνω λόγο να κυνηγήσει την υπόθεση αυτή: τον αυτοσεβασμό του.