Κόσμος

31 Ιανουαρίου 2020 06:42

Πέθανε ο Φώτης Ντούλος

Διάβασέ μου το...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι αρχές το σπίτι του. Το  σημείωμα που βρέθηκε. Δωρίζει τα όργανά του η οικογένειά του.

Πέθανε ο Φώτης Ντούλος
-

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Jacobi, στο Μπρονξ, ο Φώτης Ντούλος, όπως επιβεβαίωσε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Φώτης Ντούλος βρισκόταν σε κώμα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας στην οποία προχώρησε, με αποτέλεσμα, μετά την παρέλευση των κρίσιμων ωρών, η κατάστασή του να θεωρείται πλέον μη αναστρέψιμη.

Εσπευσμένα μετέβησαν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη, οι συγγενείς του 52χρονου Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του, στο ιατρικό Κέντρο Jacobi στο Μπρονξ.

Οι συγγενείς του, μετά την τελευταία του πνοή, δήλωσαν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Η Currie Loft, εκπρόσωπος της οικογένειας του Φώτη Ντούλος, δήλωσε ότι «πρόκειται για μία μεγάλη τραγωδία».

Ο Ντούλος κατηγορείτο για την εξαφάνιση και διαφαινόμενη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ.

Διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι αμερικανικές Αρχές ερευνώντας το σπίτι του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία εντόπισαν ένα γράμμα με το οποίο επιχειρεί να προβάλλει την αθωότητά του αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης της συζύγου του. Στο γράμμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φώτης Ντούλος φέρεται να προτάσσει τη μη εμπλοκή του στην υπόθεση.