Πολιτισμός

27 Ιανουαρίου 2020 22:58

Ζήστε την εμπειρία του φαντασμαγορικού φεστιβάλ “Winter at Tantora”

Διάβασέ μου το...

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φεστιβάλ του κόσμου γίνεται στην πόλη Al-Ula  της Σαουδικής Αραβίας. Μεταξύ των εκδηλώσεων, είναι η συναυλία του διάσημου Έλληνα συνθέτη, Yanni.

Ζήστε την εμπειρία του φαντασμαγορικού φεστιβάλ “Winter at Tantora”
-

Στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, ταξιδεύοντας βορειοδυτικά προς την απαράμιλλης ομορφιάς πόλη Al – Ula, φτάνει κάποιος στην «συναυλιακή όαση» του φεστιβάλ “Winter at Tantora”.

Η επίσκεψη στην πόλη-μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, η περιήγηση με αερόστατο, τα αθλητικά δρώμενα και οι συναυλίες καλλιτεχνών παγκοσμίου φήμης, είναι μερικές μόνο από τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει στον συμμετέχοντα το φεστιβάλ.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης Yanni, μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στην πρώτη επίσημη έναρξη του φεστιβάλ, επιστρέφει στις 7 Φεβρουαρίου στην εντυπωσιακή αίθουσα του “Winter at Tantora”.

ALULA festival - Yanni

ALULA festival - Yanni

Ο ελληνικής καταγωγής συνθέτης, με το πηγαίο ταλέντο και το μοναδικό του ύφος, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που περιβάλλεται από εντυπωσιακούς καθρέπτες, οι οποίοι κάνουν ακόμη πιο μαγευτική την θέα της «χρυσής» άμμου.

Η συναυλία του Yanni θα μεταδοθεί σε livestreaming από τον ιστότοπο του ΑΝΤ1, στην διεύθυνση www.antenna.gr, ενώ όποιος θέλει μπορεί να κλείσει εισιτήρια και να βρει περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.experiencealula.com.

ALULA festival

ALULA festival - Yanni

ALULA festival