Ζώδια

10 Ιανουαρίου 2020 06:31

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι γεγονός. Πρόκειται για μια Σεληνιακή έκλειψη που μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

ΚΡΙΟΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, το μυαλό σου δουλεύει ασταμάτητα και αναμένεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα εντείνουν τον προβληματισμό σου για το κατά πόσο οι ισορροπίες που πιστεύεις ότι κρατάς ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και την καριέρα σου είναι όντως ισορροπίες ή έχεις χάσει το παιχνίδι στον έναν από τους δύο τομείς και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Ίσως είναι η στιγμή να κοιτάξεις πραγματικά τι θέλεις και να σταματήσεις να φτιάχνεις την ίδια ομελέτα κάθε μέρα. Κριός είσαι, δε βαρέθηκες;

ΤΑΥΡΟΣ: Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες πολύ σημαντικές συζητήσεις, οι οποίες είναι ικανές να φέρουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Χρειάζεται προσοχή, όπως και σιγουριά ότι πριν καταλήξεις σε αποφάσεις -και πολύ περισσότερο σε υπογραφές- που μπορεί να σε δεσμεύσουν για καιρό από τη μία ότι έχεις λάβει υπόψη όλα τα δεδομένα που πρέπει κι από την άλλη ότι δε θα επιτρέψεις στους φόβους και τις ανασφάλειες σου να βάλουν τα όρια στα οποία θα αφήσεις τον εαυτό σου να κινηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Καρκίνο έρχεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου αφενός σε όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφαλής κι αφετέρου σε κάποια οικονομικά ζητήματα που αναμένεται να επηρεάσουν ιδιαίτερα τις εξελίξεις της ζωής σου το επόμενο διάστημα. Καλείσαι λοιπόν να μετρήσεις όσα έχεις και σε οικονομικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο για να δεις κατά πόσο καλύπτονται οι ανάγκες σου ή αν κάνεις σπατάλες και χρημάτων, αλλά και ενέργειας. Μήπως έχεις το δικαίωμα να απαιτήσεις περισσότερα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη Σεληνιακή αυτή η έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ενδεχομένως να συμβούν πράγματα στη ζωή σου που θα σε κάνουν να τη μετράς προ και μετά έκλειψης. Το μεγάλο κέρδος είναι ότι θα μπορέσεις να καταλάβεις τι ζητάς από μία σχέση, αλλά και πώς θα ήθελες ιδανικά να είσαι εσύ μέσα σε αυτή, χωρίς την αίσθηση που έχουν κάποιες φορές οι σχέσεις ότι χάνεις τον εαυτό σου, αλλά και ότι θυσιάζεις πράγματα που αν ήταν στο χέρι σου όχι μόνο δε θα τα θυσίαζες, αλλά θα τα προστάτευες σαν κόρη οφθαλμού.

ΛΕΩΝ: Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο έρχεται να δοκιμάσει τις αντοχές και την ψυχραιμία σου. Καλείσαι λοιπόν να αποδείξεις πως εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο σκοτάδι και ίσως δικαιολογημένα, εσύ έχεις τη δύναμη να κανείς ότι χρειάζεται προκειμένου να φανεί μία αχτίδα φωτός. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να φανείς δυνατός και να διαχειριστείς τα όποια έντονα συναισθήματα μπορεί να έχει μία κατάσταση προκειμένου να γίνει ό,τι επιτάσσει η λογική ότι πρέπει να γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο ιδιαίτερα ενεργό ρόλο παίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής ο οποίος θα βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Ήλιο. Αυτό λοιπόν από τη μία σηματοδοτεί μια περίοδο ανανέωσης των φιλικών σου σχέσεων, αφού θα έχεις την ευκαιρία είτε να γνωρίσεις ανθρώπους που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον είτε να κάνεις πιο ουσιαστικές κάποιες υπάρχουσες φιλίες σου. Από την άλλη κοινωνικοποιείσαι έντονα, ανοίγουν τα μάτια και το πνεύμα σου και την ίδια στιγμή νιώθεις μία ακατανίκητη ανάγκη να αλλάξεις πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο μπορεί να μην είναι πολύ εύκολη στην πράξη, όμως το αποτέλεσμα να ξέρεις ότι θα σε ικανοποιήσει. Και τι θέλω να πω με όλα αυτά... Μπορεί η γνώμη των άλλων για σένα να είναι σημαντική και να θες να είσαι το “καλό παιδί” που όλοι αγαπήσαμε, όμως είναι σημαντικό να κάνεις κάποια πράγματα που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όσα εσύ θέλεις κι ας μη συμφωνεί κανένας άλλος με αυτά. Και να θυμάσαι ότι όλοι έχουμε πολλούς εαυτούς μέσα μας που θέλουν διαφορετικά πράγματα και μας δημιουργούν διλήμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο διεγείρει την ανάγκη σου για να βρεις κάτι που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Θέλεις να παθιαστείς με κάποιον ή με κάτι. Θέλεις ακόμα κι αν η ζωή σου είναι σπίτι-δουλειά. δουλειά-σπίτι να υπάρχει ένας σκοπός που θα σε κάνει να αντιμετωπίζεις όλη αυτή τη ρουτίνα πιο δημιουργικά και πιο ευχάριστα. Και επειδή δεν είναι πάντα στο χέρι μας αυτός ο σκοπός να είναι συνδεδεμένος με κάποιον άνθρωπο, μπορείς να βάλεις στόχο να συγκεντρώσεις χρήματα για ένα ταξίδι ή για να πραγματοποιήσεις κάποιο όνειρο σου που ως τώρα το αντιμετωπίζες σαν να είναι ανέφικτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα κάποιους φόβους και κάποιες ανασφάλειες σου που σε κρατούν σε καταστολή και δε σε αφήνουν να εκτιμήσεις και να χαρείς με όσα έχεις. Σε πιέζουν όντως οι καταστάσεις ή έχεις την τάση να βάζεις διαρκώς τον εαυτό σου στη διαδικασία να θέλει πεισματικά όσα είναι δύσκολο να έχει και αυτό καταλήγει να σε αγχώνει; Μήπως απ’ την άλλη αρνείσαι να μεγαλώσεις και προσπαθείς να κάνεις το χατήρι της μαμάς; Για βάλ’ τα κάτω…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον Καρκίνο έχει απέναντί της τη Σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιό σου, πράγμα που σημαίνει πως όποιους και αν έχεις απέναντι σου, ο,τι κι αν θέλουν από εσένα δε θα μπορούν να το έχουν όσο εσύ δε συνειδητοποιείς τα όρια και τις δυνατότητές σου. Τα γεγονότα στον τομέα των σχέσεων ή του γάμου σου, αλλά και στον τομέα των συνεργασιών το επόμενο διάστημα αναμένεται να κάνουν θόρυβο και αυτό πάρ’ το όπως θες… Καλό θα είναι πάντως να είσαι έτοιμος για όλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο μπορεί να προμηνύει ένα διάστημα γεμάτο πίεση και σκληρή δουλειά από τη μία, όμως από την άλλη μπορεί να φέρει πλήθος ευκαιριών και προτάσεων κυρίως στον εργασιακό τομέα που θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητά σου σε σχέση με το πως αυτή έχει σήμερα. Αν κάτι απαιτεί προσοχή είναι ο τομέας της υγείας σου, όπου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να λειτουργήσεις προληπτικά.

ΙΧΘΥΣ: Με τη Σεληνιακή αυτή έκλειψη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο το επόμενο διάστημα μπορείς να περιμένεις φανταστικά πράγματα στον ερωτικό τομέα. Και για να σε προλάβω, όταν λέω “φανταστικά” δεν εννοώ ιδεατά, έτσι για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε. Εννοώ όμως ότι υπάρχει υπόθεση και αυτή έχει ζουμί… Από την άλλη, αν στα σχέδια σου έχεις το να αποκτήσεις κάποιον απόγονο, οι επόμενοι μήνες θα σου δώσουν αρκετές ευκαιρίες για να το πραγματοποιήσεις.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ