Life

06 Ιανουαρίου 2020 18:38 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιανουαρίου 2020 21:17

Τομ Χανκς στις Χρυσές Σφαίρες: η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος!

Διάβασέ μου το...

Σκόρπισε γέλιο με τις απορίες του αν πρέπει να θα κληθεί να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό και αν θα πληρώσει φόρους.

Τομ Χανκς στις Χρυσές Σφαίρες: η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος!
-

Ο Τομ Χανκς, που πολιτογραφήθηκε Έλληνας, λατρεύει τη χώρα μας και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο ταλαντούχος και αγαπητός ηθοποιός εκθείασε την Ελλάδα σε όλο το Χόλυγουντ, σε μια σημαντική βραδιά για εκείνον, την βράβευση του στις φετινές Χρυσές Σφαίρες.

«Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένεια μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Έχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό, πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος», τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Τα φλας και οι ερωτήσεις έπεφταν “βροχή” για τον Τομ Χανκς και την πρόσφατη τιμητική πολιτογράφηση του, την οποία υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Έχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Έλληνας: Πρώτον πρέπει να υπηρετήσω στον στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος. Πρέπει να πληρώσω φόρους; Αστειεύομαι, είναι μεγάλη τιμή», είπε αστειευόμενος.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, καθώς η Ένωση Ανταποκριτών του Χόλυγουντ, υποκλινόταν στο ταλέντο του, απονέμοντάς του βραβείο για την προσφορά του στην 7η τέχνη: «Ένας άνδρας είναι… Συγγνώμη. Ένας άνδρας είναι ευλογημένος με μια οικογένεια που κάθεται στο κοινό. Μια γυναίκα που είναι φανταστική από κάθε άποψη και με έμαθε την αγάπη, πέντε παιδιά που είναι πιο γενναία δυνατά και σοφότερα από τον πατέρα τους», δήλωσε βουρκωμένος.

Ο Έλληνας - πλέον - Τομ Χάνκς έχει στη συλλογή του πέντε Χρυσές Σφαίρες και δυο Όσκαρ.