Κοινωνία

20 Δεκεμβρίου 2019 12:50

Νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια

Διάβασέ μου το...

Το προηγούμενο είχε γίνει στάχτη από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι ανήρτησαν στο διαδίκτυο το κατόρθωμά τους.

Νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια
-

Νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο έβαλε σήμερα το πρωί ο Δήμος Αθηναίων στα Εξάρχεια, καθώς το προηγούμενο έγινε στάχτη από αγνώστους.

Συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, στην πλατεία της περιοχής και αφού την καθάρισαν κι απομάκρυναν το καμένο έλατο, τοποθέτησαν ένα νέο στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτηση του στα social media είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του Δήμου να στολίσει και πάλι την πλατεία Εξαρχείων.

«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο YouTube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν», είχε γράψει σε σχετική ανάρτηση.

Κώστας Μπακογιάννης - δέντρο - Εξάρχεια

Στις 18 Δεκεμβρίου, ομάδα αγνώστων έβαλε φωτιά στο έλατο της πλατείας ζητοκραυγαζοντας, όπως φάνηκε και σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσαν στο διαδίκτυο, για το... κατόρθωμά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ