Αθλητικά

15 Δεκεμβρίου 2019 19:29

Άλμα… παραμονής έκανε ο Βόλος

Διάβασέ μου το...

Νίκη με… ανατροπή για την ομάδα της Μαγνησίας με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Άλμα… παραμονής έκανε ο Βόλος
-

Λύγισε ο Πανιώνιος από τον ανώτερό στο δεύτερο ημίχρονο, Βόλο, με την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει τη νίκη με 2-1 στο Πανθεσσαλικό.

Οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν ό,τι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 27’ με τον Εμμανουηλίδη ενώ έχασαν τα... άχαστα προκειμένου να διευρύνουν το προβάδισμά τους, βάζοντας τις βάσεις για μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Ωστόσο, ο Βόλος ήταν άλλη... ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Αφού έχασε σωρεία ευκαιριών κατόρθωσε να ισοφαρίσει, όταν ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Μουνίθ εντός περιοχής, με τον αρχηγό του Βόλου στο 74’ να σκοράρει από τη βούλα.

Ο σέντερ μπακ των φιλοξενούμενων ήταν ο μοιραίος, αφού στο 83’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες και τελικά στο 87’ ο Τσοκάνης με κεφαλιά από τη σέντρα του Ντεντάκη ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Βόλο.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανιώνιος μένει προτελευταίος με 6 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έφτασε στους 17 που τον φέρνουν στη 10η θέση, μαζί με τη Λαμία.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος (26' Διαμαντής), Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες, Ζοάο (82' Τσαούσης), Μουνίθ, Μάντζης (92' Λύραντζης)

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (63' Ρέντζας), Παπανικολάου (82' Μιλόγεβιτς), Άρτσε (70' Τσιλούλης), Αραμπούλι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ