Αθλητικά

15 Νοεμβρίου 2019 13:47

Μόνο νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις θέλει ο Ολυμπιακός

Διάβασέ μου το...

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μία τρίτη διαδοχική ήττα.

Μόνο νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις θέλει ο Ολυμπιακός
-

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (15/11, 21:30) τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.  Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μία τρίτη διαδοχική ήττα και μάλιστα εντός έδρας, αφού μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5η αγωνιστική), ηττήθηκαν από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ. Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Παρελθόν  αποτελεί βέβαια από το λιμάνι ο Λιθουανός φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. 

Στον αγώνα με την ομάδα του Κάουνας, ο Γιώργος Πρίντεζης ετοιμάζεται να... γράψει ιστορία! Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυπιακού χρειάζεται μόλις ένα καλάθι για να συμπληρώσει τους 3.000 πόντους συνολικά στην Ευρωλίγκα και να γίνει μόλις ο 3ος παίκτης που το καταφέρνει. Πρώτος σκόρερ της Euroleague είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο (4.152) και δεύτερος ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης (4.052). Στους 2.998 πόντους έχει μείνει και ο Φελίπε Ρέγεες, ο οποίος όμως δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμού.

Επίσης, με δύο εύστοχα δίποντα, ο Γιώργος Πρίντεζης θα φτάσει τα 1.000 συνολικά και θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία που θα έχει 3.000 πόντους και 1.000 εύστοχα δίποντα. Τα 1.000 εύστοχα δίποντα έχει ξεπεράσει μόνο ο Άντε Τόμιτς, ο οποίος έχει 2.661 πόντους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ