Αθλητικά

12 Νοεμβρίου 2019 21:17

Χάος στη Νάπολι: Επιθέσεις σε σπίτια και αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών

Διάβασέ μου το...

Τάσεις φυγής επτά αστέρων της ιταλικής ομάδας. Μεταξύ αυτών και ο διεθνής αμυντικός, Κώστας Μανωλάς.

Χάος στη Νάπολι: Επιθέσεις σε σπίτια και αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών
-

Ο Κώστας Μανωλάς, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα στους επτά υποψήφιους παίκτες, που θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν τη Νάπολι, μετά από τις σοβαρές εξελίξεις που έχουν δημιουργήσει στην ιταλική ομάδα τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, επιχείρησε να βάλει σε “καραντίνα” τους ποδοσφαιριστές, μετά την ισοπαλία (1-1) με την Σάλτσμπουργκ στο Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να εκφράζει ανοιχτά την αντίθεσή του.

Αρκετοί παίκτες, εκ των οποίων κάποιοι μάλιστα επιτέθηκαν στον υιό του προέδρου, όταν εκείνος μπήκε στα αποδυτήρια για να τους ζητήσει εξηγήσεις, επικοινώνησαν με τους δικηγόρους τους, απειλώντας πως θα καταγγείλουν τα συμβόλαιά τους.

Η κατάσταση όμως φαίνεται πως παίρνει ανεξέλεγκτες προεκτάσεις, αφού τις φθορές που προκάλεσαν εισβολείς οπαδοί της Νάπολι στα σπίτια των Πιοτρ Ζιελίνσκι και Άλαν, ακολούθησε η καταστροφή του αυτοκινήτου του 25χρονου Πολωνού μέσου, κλέβοντας το στερεοφωνικό και το σύστημα πλοήγησης, αναγκάζοντας σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τους παίκτες να προσλάβουν ακόμα και σωματοφύλακες.

Έτσι, ο Κώστας Μανωλάς, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ρόμα, όταν η Νάπολι δαπάνησε 36 εκατ. ευρώ, αλλά και έξι ακόμα συμπαίκτες του, οι Μέρτενς, Κουλιμπαλί, Φαμπιάν Ρουίζ, Καγιεχόν, Ινσίνιε και Άλαν, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, είναι πιθανό να αποχωρήσουν, φυσικά με μεταγραφή.

Η ιστοσελίδα “90min”, σε αυτήν την περίπτωση, αναφέρει την Άρσεναλ ως πιο πιθανό προορισμό του Έλληνα αμυντικού, σημειώνοντας πάντως, πως την απόφαση θα πάρει ο αντικαταστάτης του Ουνάι Έμερι.

Η Νάπολι, μετά την ισοπαλία (0-0) με την Τζένοα το Σάββατο στο San Paolo, είναι έβδομη στη Serie A, πέντε βαθμούς μακριά από τα προκριματικά του Champions League και 13 πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.