Αθλητικά

08 Νοεμβρίου 2019 23:22

Παναθηναϊκός: Νίκησε την Βαλένθια υπό το βλέμμα του Ρικ Πιτίνο

Διάβασέ μου το...

Δεύτερη σερί νίκη στην Euroleague για τους “πράσινους”. Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύθηκε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής.

Παναθηναϊκός: Νίκησε την Βαλένθια υπό το βλέμμα του Ρικ Πιτίνο
-

Μετά την Αναντολού Εφές και η Βαλένθια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Παρουσία του τέως προπονητή τους και ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών, Ρικ Πιτίνο, οι “πράσινοι” επικράτησαν με 91-80 της ισπανικής ομάδας και αύξησαν σε 4 τις νίκες τους σε 7 αγωνιστικές στην Euroleague.

Ο Νικ Καλάθης άγγιξε το “triple-double” (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ), ο Ντεσόν Τόμας πέτυχε 19 πόντους, ενώ άλλοι τρεις παίκτες (Ράις, Φριντέτ και Τζόνσον) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Στα αξιοσημείωτα ήταν επίσης το γεγονός ότι πάτησε παρκέ στην Euroleague, μετά από περίπου 10 μήνες, ο Νίκος Παππάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ - EUROLEAGUE

Ρεκόρ καριέρας έκανε από τις “νυχτερίδες” ο Τζόρνταν Λόιντ με 27 πόντους, κι ενώ το προηγούμενο ήταν οι 17 πόντοι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η Βαλένθια παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 1-6.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 45-35, 68-64, 91-80

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον Ρικ Πιτίνο

Λίγες ώρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών, ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

O πρώην τεχνικός του “τριφυλλιού” βραβεύτηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τις “νυχτερίδες” από τον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την περυσινή προσφορά του στον σύλλογο, η οποία είχε κατάληξη την κατάκτηση του νταμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο “Hall of Famer” προπονητής έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που τον αποθέωσε, με τον έμπειρο τεχνικό να ανταποδίδει την αγάπη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ