Αθλητικά

26 Οκτωβρίου 2019 19:34 Τελευταία ενημέρωση : 27 Οκτωβρίου 2019 14:41

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΟΦΗ στην Super League

Διάβασέ μου το...

Οι Κρήτες δικαιολόγησαν και απέναντι στην Ξάνθη, τον τίτλο της... έκπληξης του εφετινού πρωταθλήματος.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΟΦΗ στην Super League
-

Ο ΟΦΗ δικαιολόγησε και απέναντι στην Ξάνθη (8η αγωνιστική), τον τίτλο της έκπληξης του εφετινού πρωταθλήματος. Οι Κρήτες, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και ένα χαμένο πέναλτι, επικράτησαν 2-0 του ακριτικού συγκροτήματος στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στο 22`ο λεπτό ο Βάτσιος, είδε πέναλτι στο χέρι του Κοβάσεβιτς και αφού συμβολεύτηκε και το VAR υπέδειξη την εσχάτη των ποινών. Ο Ναμπί το εκτέλεσε και ο Άμπαντ απέκρουσ. Με την έναρξη του β` ημιχρόνου (47`), ο Φιγκεϊρέντο, μετά τη «μαγική» πάσα του Ναμπί, βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έφυγε αριστερά και με συρτό σουτ σκόραρε (1-0).

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Νέιρα έβγαλε μόνο τον Σεμέντο από αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ ο Πορτογάλος σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η Ξάνθη στο 95` είχε δοκάρι μετά την καρφωτή κεφαλιά του Ρενέγια.

Οι συνθέσεις: 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Νέιρα, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (71’ Μάνος), Φιγκεϊρέδο (81’ Βαζ), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν (66’ Νάστος).

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Ντος Σάντος, Κοβάτσεβιτς (55’ Μουλέν), Φοσέ (71’ Ρενέλα), Λισγάρας, Τέρκι, Γουίλιαμ, Καρασαλίδης, Εντουάρντο (55’ Μπαριέντος), Φασίδης, Ντίρεσταμ.