Αθλητικά

17 Οκτωβρίου 2019 21:31

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήδη με άλλαξε το μωρό, είμαι πιο ώριμος (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ανυπόμονος για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά και για τον ερχομό του παιδιού του εμφανίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ήδη με άλλαξε το μωρό, είμαι πιο ώριμος (βίντεο)
-

Ανυπόμονος για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ εμφανίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ταυτόχρονα, ανυπομονεί και για τον ερχομό του παιδιού του, που ήδη τον έχει αλλάξει ως άνθρωπο, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram η σύντροφός του Μαράια, οι δυο τους θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες και ο Greek Freak μίλησε για το πόσο τον έχει ήδη αλλάξει σαν άνθρωπο, η εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

«Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει. Ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή», είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντετοκούνμπο.

Εκτός από την ανυπομονησία για τον ερχομό του παιδιού του, ο Γιάννης ανυπομονεί και για την έναρξη του ΝΒΑ. Ο ίδιος ετοιμάζεται να βάλει τους αντιπάλους του στα καλάθια, όμως ξέρει καλά πως τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί, χωρίς τη συνδρομή των συμπαικτών του.

«Κάθε ημέρα γινόμαστε καλύτερα και σταδιακά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Το πλάνο μας είναι να κινείται η μπάλα, η μπάλα δεν κολλάει σε κανέναν και όταν τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να είναι επιθετικοί, όλοι συμμετέχουν, γι' αυτό τα παιδιά μπορούν να έχουν ''διπλούς'' αριθμούς. Και αυτό θα κάνουμε όλη την χρονιά. Χρειαζόμαστε από τον καθένα να βγει μπροστά και να κάνει το καλύτερο που μπορεί όλη την χρονιά. Είναι τέλεια φέτος.

Προφανώς είχαμε βάθος στον πάγκο μας πέρυσι, αλλά φέτος είμαστε ακόμα καλύτεροι. Τα παιδιά βελτιώθηκαν, μεγάλωσαν... είναι έτοιμοι. Λατρεύω τα πάντα σε αυτή την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το καλύτερο, θα είναι έτοιμοι όλη την σεζόν και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που θέλω να είναι», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Μπακς τη φετινή σεζόν, είναι σε μία εβδομάδα, στην έδρα των Χιούστον Ρόκετς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ