Ζώδια

14 Οκτωβρίου 2019 06:17

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Η πανσέληνος στον Κριό, αλλάζει ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου έρχεται να σου ανοίξει τα μάτια και να σε κάνει να δεις τι πραγματικά χρειάζεσαι για να μπορείς να ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και να νιώθεις και πάλι ενθουσιασμένος και παθιασμένος με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και με τα πράγματα που έχεις να ασχοληθείς. Θα πρέπει όμως να δείξεις εξαιρετική ψυχραιμία στη διαχείριση των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σου, εκτός εάν επιλέγεις να κλείσεις την πόρτα πίσω σου κάνοντας πολύ θόρυβο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος αυτή που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό θα μπορούσε να σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για τα εργασιακά σου και ενδεχομένως να υπάρχουν μπροστά πολύ καλύτερα πράγματα για σένα, μόνο που για να τα κατακτήσεις θα πρέπει να ρισκάρεις και αυτό δεν είναι μία τακτική που ξέρεις να χειρίζεσαι καλά και με αυτοπεποίθηση. Από την άλλη θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός το επόμενο διάστημα όσον αφορά κάποια θέματα υγείας και ατυχήματα, κυρίως τις μετακινήσεις σου.

Δίδυμος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό μπορεί να φέρει στο φως συναισθήματα που είχες επιλέξει να θάβεις πολύ προσεκτικά και τα οποία μπορεί να έχουν μεταλλαχθεί σε θεριά ανήμερα. Ο συσσωρευμένος φόβος γίνεται οργή και το καταπιεσμένο άγχος οδηγεί σε ξεσπάσματα. Αυτή όμως δεν παύει να είναι η μία πλευρά του νομίσματος, γιατί έχεις και την επιλογή το κρυμμένο πάθος να το βγάλεις προς τα έξω, ζώντας είτε ένα καινούργιο παράφορο έρωτα, είτε ξεκινώντας κάτι πολύ δημιουργικό με όλη την αγάπη και τη διάθεση που χρειάζεται.

Καρκίνος

Μία πραγματικά κρίσιμη Πανσέληνος, για σένα είναι αυτή που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό. Ζήλια, πάθος, ανταγωνισμός, πισώπλατα μαχαιρώματα, μυστικά και γενικότερα έντονα, ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να δεις πώς καταλήγει να επηρεάζει κάθε ένα από αυτά τη ζωή σου στην πράξη. Οι σχέσεις σου με ανθρώπους που νιώθεις ότι σου δημιουργούν εμπόδια και δε σε αφήνουν να εξελιχθείς θα πρέπει ή να αλλάξουν ολοσχερώς ή να γίνουν παρελθόν.

Λέων

Η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να γίνει η αφορμή πού θα σε κάνει να βρεις το θάρρος να μιλήσεις ανοιχτά για πράγματα για τα οποία μέχρι τώρα δίσταζες. Και αυτό ίσως να είναι και το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί διότι εάν έχεις καταπιέσει μέσα σου για καιρό πράγματα που σε ενοχλούσαν και σε έκαναν να ανέχεσαι καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, αδικώντας εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχολογικά ή και ψυχοσωματικά προβλήματα. Αποφάσισε εάν θα προστατεύσεις εσένα ή τους άλλους.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό μπορεί από τη μία να δυναμιτίσει κάποιες σχέσεις που θεωρείς σταθερές στη ζωή σου, φέρνοντας σε αντιμέτωπο με συναισθήματα που έθαβες κάτω από το χαλάκι, πιστεύοντας πως έτσι διασφαλίζεται ισορροπία και η διάρκεια τους. Αν όμως δεν έχεις λειτουργήσει έτσι αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι πολύ βοηθητική και να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στις ανάγκες σου. Γνωρίζοντας τι θέλεις για να πας παρακάτω θα έρθεις και πιο κοντά του. Και για να το πω ξεκάθαρα μπορεί να μιλάμε και για έναν έρωτα ικανό να σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα στη ζωή σου.

Ζυγός

Με την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται σήμερα απέναντί σου στο ζώδιο του Κριού δεν μπορείς και δεν σου επιτρέπεται άλλο να προσπαθείς να αποδείξεις ότι μπορείς να φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά. Αν δεν μπορείς να πάρεις εσύ αποφάσεις για τη ζωή σου θα έρθουν τα γεγονότα να σε αναγκάσουν να το κάνεις. Στη θετική ανάγνωση του φαινομένου η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο και αλλάζει δυναμικά. Αρκεί να είσαι αποφασισμένος να ξεχάσεις όσα ήξερες και να γράψεις πάνω σε λευκές σελίδες.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που φιλοξενείται σήμερα στον Κριό θα σε κάνει να διεκδικήσεις το δίκιο σου με κάθε τρόπο χωρίς να υπολογίζεις ούτε Θεούς, ούτε δαίμονες. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με ανθρώπους που μπορεί να άφησες στο παρελθόν, αλλά είτε φαίνεται ότι εκείνοι συνέχισαν να ασχολούνται μαζί σου, είτε νιώθεις ότι πρέπει να βγάλεις από μέσα σου πράγματα που δεν έχεις πει για να μπορέσεις να πας παρακάτω πιο ανάλαφρος και ήρεμος με τη συνείδησή σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό έρχεται να σε κάνει να αναρωτηθείς κατά πόσο όλα αυτά που ονειρεύεσαι για τη ζωή σου είναι και αυτά που πραγματικά θέλεις και πιστεύεις ότι μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο ή αν τελικά έχεις σπαταλήσει την ενέργειά σου να κυνηγάς στόχους που κάποιοι άλλοι θέλησαν να πετύχεις. Η θετική όμως όψη του νομίσματος λέει ότι πιο αποφασισμένος και κατασταλαγμένος από ποτέ μπορείς να βγεις μπροστά και να ψάξεις ένα νέο “έρωτα”, με την κυριολεκτική ή τη μεταφορική έννοια του όρου, που θα θέλεις να του παραδοθείς.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Κριό σε αφορά άμεσα και έρχεται να σου δημιουργήσει ερωτηματικά για το κατά πόσο έχεις καταφέρει τελικά να ισορροπήσεις σε αυτή την τραμπάλα που από τη μία έχει την οικογένεια και από την άλλη την επαγγελματική ζωή και τις φιλοδοξίες σου. Μήπως τελικά έχεις ρίξει το βάρος σου στην καριέρα σου θυσιάζοντας έτσι στιγμές με ανθρώπους που τους χρειάζεσαι και σε χρειάζονται; Μην ασχοληθείς με το πως η στάση τους μπορεί να επηρέασε τα πράγματα, αλλά δες αν πώς και κατά πόσο θα ήθελες να αλλάξεις εσύ τον τρόπο που παίζεις κάθε ρόλο.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο του μήνα να φιλοξενείται σήμερα στον Κριό το δίλημμα που έχεις να διαχειριστείς έχει να κάνει με τη δική σου προσωπική εξέλιξη και τις επιλογές που μπορεί να σου δίνονται. Ίσως αποφασίσεις να επιστρέψεις στα θρανία, να πραγματοποιήσεις κάποιες σπουδές ή να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο γενικότερα. Μπορεί ακόμα και να εξετάσεις το ενδεχόμενο να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου σε έναν τομέα εντελώς διαφορετικό από αυτούς που έχεις ασχοληθεί μέχρι τώρα ή ακόμα και σε κάποια άλλη χώρα.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό έρχεται να ξεκαθαρίσει κάποιες οικονομικές διαφορές που μπορεί να έχεις με άτομα του φιλικού σου περίγυρου, οι οποίες όμως μπορεί να αποδειχτούν ικανές ακόμα και να κλονίσουν σχέσεις χρόνων. Από την άλλη στην ερωτική σου ζωή μπορεί να εκδηλώσεις έναν εαυτό γεμάτο ανασφάλειες, κτητικότητα, ανταγωνισμό και τάση για χειραγώγηση και έλεγχο, πράγμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο και να αποτελέσει τη χαριστική βολή σε μία σχέση.

Πηγή: Astrologos.gr