Κόσμος

11 Οκτωβρίου 2019 12:31

Σοκ: 81χρονος κακοποιούσε ανήλικη για πέντε χρόνια!

Διάβασέ μου το...

Ο 81χρονος κακοποιούσε το παιδί συστηματικά από την ηλικία των 5 ετών μέχρι και τα 10 της χρόνια.

Σοκ: 81χρονος κακοποιούσε ανήλικη για πέντε χρόνια!
-

Σοκάρει η υπόθεση κακοποίησης ενός 5χρονου κοριτσιού από έναν 81χρονο στην Κύπρο.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί συστηματικά και για πέντε ολόκληρα μέσα στο σπίτι του, όπου η ανήλικη διέμενε μαζί με τη μητέρα της, ως φιλοξενούμενες σε ένα δωμάτιο στον κήπο.

Συγκεκριμένα, η μητέρα εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι του 81χρονου, ενώ φρόντισε και την άρρωστη γυναίκα του. Ο εφιάλτης του κοριτσιού ξεκίνησε από τα πέντε της χρόνια, όταν ο πατέρας απελάθηκε και η ίδια έμεινε απροστάτευτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα είχε ενημερωθεί από το κορίτσι για τα όσα βίωνε, αλλά μπροστά στον φόβο της απέλασης αρκέστηκε στο να συμβουλέψει τη μικρή να τον αποφεύγει…

Το παιδί, όμως, περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε σε άλλα παιδιά, που είχαν επισκεφθεί το σπίτι τους, προκειμένου να τα προστατέψει. Τελικά η υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη, με τον 81χρονο να καταδικάζεται σε τρία χρόνια φυλάκιση από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Κρίθηκε ένοχος και στις 16 κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Οι πρώτες έξι κατηγορίες αφορούν το αδίκημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού κατά παράβαση των άρθρων 2 και 10 του περί της Καταπολέμησης της Εμπορίας και Εκμετάλλευσης Προσώπων και της Προστασίας των Θυμάτων Νόμου και οι άλλες 10 κατηγορίες αφορούν το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού κατά παράβαση του περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ