Οικονομία

24 Σεπτεμβρίου 2019 18:18

Ο Τσακαλώτος κι άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην απεργιακή πορεία

Διάβασέ μου το...

Με το γνώριμο κόκκινο σακίδιο στην πλάτη και συνοδευόμενος κι από άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην ΥΠΟΙΚ έδωσε το «παρών» στην πορεία.

Ο Τσακαλώτος κι άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην απεργιακή πορεία
-

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαλλαγμένος πλέον από τα υπουργικά του καθήκοντα, έδωσε το «παρών» στην απεργιακή πορεία που κατέληξε μπροστά από τη Βουλή.

Στην πορεία συμμετείχαν επίσης κι άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν διατελέσει ως μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, όσο και ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος.

Μαζί τους στην πορεία ήταν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Αννέτα Καββαδία, αλλά και η Ραλλία Χρηστίδου.

ΠΟΡΕΙΑ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚΑ - στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

Αχτσιόγλου: Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των εργαζομένων ενάντια στη μείωση μισθών και δικαιωμάτων

Η βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, σε δήλωση της για την απεργιακή κινητοποίηση, δήλωσε τα εξής:

Με τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι εκφράζουν την απόλυτη αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης που γυρνά τη χώρα πολλά χρόνια πίσω, στη σκληρή μνημονιακή εποχή συμπίεσης μισθών και δικαιωμάτων.

Από την πλευρά μας στηρίζουμε τις διεκδικήσεις του κόσμου της εργασίας και αντιτιθέμεθα στο επονομαζόμενο «αναπτυξιακό νομοσχέδιο» της κυβέρνησης το οποίο θα οδηγήσει σε άμεσες μειώσεις μισθών δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε διάλυση του συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων που με κόπο οικοδομήσαμε τον τελευταίο ένα χρόνο.

Είναι η πρώτη σύγκρουση των συνδικάτων της χώρας με την πολιτική της κυβέρνησης. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή δεν είναι η ανάπτυξη στην οποία προσβλέπει η πλειονότητα των πολιτών.

ΠΟΡΕΙΑ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚΑ - στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΡΕΙΑ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚΑ - στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ