Αθλητικά

23 Σεπτεμβρίου 2019 13:58

Τσιτσιπάς: Άνοιξε λίγο το μυαλό μου, παίζοντας με Φέντερερ και Ναδάλ

Διάβασέ μου το...

Ενθουσιασμένος ο Έλληνας πρωταθλητής που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Τσιτσιπάς: Άνοιξε λίγο το μυαλό μου, παίζοντας με Φέντερερ και Ναδάλ
-

Ενθουσιασμένος από την επιτυχία της Europa Team στο Laver Cup (11-8 την World Team), αλλά κυρίως από την ευκαιρία που είχε να αγωνιστεί μαζί με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά στη Γενεύη.

«Πρέπει να πω ότι παίζοντας μαζί τους στο διπλό, άνοιξε το μυαλό μου λίγο, έχοντας όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους στην ομάδα μου, προσπαθώντας να τους γνωρίσω λίγο καλύτερα. Αισθάνομαι πολύ συγκλονισμένος από αυτή την εμπειρία, νομίζω πως είναι κάτι που θα εκτιμήσω ακόμη περισσότερο όσο περνάει ο καιρός», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Η χημεία είναι φανταστική. Απόλαυσα κάθε μέρα που βγήκα στο γήπεδο, έχοντας την υποστήριξή τους. Νιώθω σαν να είδα με διαφορετικό μάτι, με διαφορετική άποψη αυτό το άθλημα που είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε», πρόσθεσε. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν απέφυγε την επιμονή των δημοσιογράφων να επιλέξει έναν ανάμεσα σε Ναδάλ και Φέντερερ. «Γιατί το κάνετε αυτό σ΄ εμένα;», ρώτησε αρχικά τους δημοσιογράφους. «Πρέπει να επιλέξω; Εντάξει, πρέπει να επιλέξω. Εντάξει. Επιτρέψτε μου να το σκεφτώ. Μια τόσο δύσκολη ερώτηση. Εντάξει. Δύο ώρες αργότερα, υποθέτω. Θα επιλέξω... », τόνισε και αμέσως μετά σημείωσε: 

«Θέλω να πω, ότι από μικρός έχω ίνδαλμα τον Φέντερερ και έχοντας τον στο διπλό ως συμπαίκτη μου, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ναδάλ λόγω της ενέργειας του στο γήπεδο και για το πόσο κοντά του αισθάνομαι στο γήπεδο. Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο, αισθάνομαι σαν να έχουμε αυτή τη μεσογειακή σύνδεση, θα έλεγα, και πολύ συναισθηματική, οι δυο μας. Αλλά απλά επειδή μεγάλωσα με την εξιδανίκευση του Φέντερερ, χωρίς να προσπαθώ να είμαι σαν αυτόν, αλλά προσπαθώντας να πάρω λίγα πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την καριέρα μου, θα επιλέξω τον Φέντερερ», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ