Αθλητικά

16 Σεπτεμβρίου 2019 17:36

Με άλλο όνομα και σήμα ο Ολυμπιακός στην Α2 (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο logo της για την Α2 και ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Με άλλο όνομα και σήμα ο Ολυμπιακός στην Α2 (εικόνες)
-

Με ένα σύνολο αποτελούμενο από έμπειρους στην Α2 παίκτες και πολλά υποσχόμενους νέους αθλητές προερχόμενους από τα τμήματα υποδομής του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο δεύτερο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα. Όσο για το όνομά με το οποίο θα αγωνίζεται στην Α2 η ομάδα του Πειραιά αυτό θα είναι «Ολυμπιακός Β΄ - Αναπτυξιακή ομάδα». Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο logo της για την Α2 και ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πως αυτός θα είναι ο διακριτικός της τίτλος στο πρωτάθλημα της Α2 και ζήτησε από την Ομοσπονδία να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και τη χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ». 

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος. 

Στο μεταξύ, για την ερχόμενη Πέμπτη (19/9, 19:30) στο χώρο του Λαβύρινθου, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση της νέας αγωνιστικής εμφάνισης του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019-20.

Όνομα - σήμα - Ολυμπιακός

Όνομα - σήμα - Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ