Αθλητικά

14 Σεπτεμβρίου 2019 21:25

Με… “σπασμένα τα φρένα” ο ΟΦΗ

Διάβασέ μου το...

Οι Κρητικοί “πάτησαν” και τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ…

Με… “σπασμένα τα φρένα” ο ΟΦΗ
-

   

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του ΟΦΗ στην εφετινή διοργάνωση της Super League, αφού συνέχισε με νίκη και στην 3η αγωνιστική... 

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την 2η ημέρα στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα, οι Κρητικοί φιλοξένησαν τον Παναιτωλικό, τον οποίο νίκησαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 3-1 κι έφτασαν τους 7 βαθμούς. Η ομάδα του Αγρινίου που αγωνιζόταν από το 29΄ με δέκα παίκτες, αφού ο Μιμίτο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κοροβέση, γνώρισε την τρίτη συνεχή ήττα της και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης. 

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 54΄ με τον Τσιλιανίδη μετά από σουτ του Σεμέδο και απόκρουση του Κνετ. Οι γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και έφθασαν σε ένα δεύτερο τέρμα στο 61΄ με τον Μάνο που έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του Παναιτωλικού και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 69΄με τον Μοράρ με δυνατό σουτ, αλλά η ομάδα του Γιώργου Σίμου σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 85΄ και πάλι με τον Τσιλιανίδη με σουτ μέσα από την περιοχή. 

Οι συνθέσεις: 

ΌΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34΄ Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81΄ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88΄ Φιγκεϊρέδο). 

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ (79΄ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλή, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (60΄ Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46΄ Αριγίμπι).