Τοπικά Νέα

01 Σεπτεμβρίου 2019 17:01 Τελευταία ενημέρωση : 01 Σεπτεμβρίου 2019 20:48

“Έσπρωχνε” στην Μύκονο μεγάλες ποσότητες από το “σιρόπι του βιασμού”

Διάβασέ μου το...

Υπάλληλος του αεροδρομίου, αλβανικής καταγωγής, ο διακινητής του GBL…

“Έσπρωχνε” στην Μύκονο μεγάλες ποσότητες από το “σιρόπι του βιασμού”
-

Στα χέρια των Αρχών έπεσε υπάλληλος του αεροδρομίου της Μυκόνου γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη παρτίδα GBL, το λεγόμενο “σιρόπι του βιασμού”. Πρόκειται για υγρό άχρωμο και άοσμο που δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό και σύμφωνα με τους ειδικούς προκαλεί αναστολή των σεξουαλικών αντιδράσεων, ζάλη και προσωρινή απώλεια μνήμης.

Οι Αρχές παρακολουθούσαν για ημέρες τον 25χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου αλβανικής καταγωγής μετά από καταγγελίες ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες από το “σιρόπι του βιασμού”.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση τα ξημερώματα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, ειδική ομάδα ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες στον υπάλληλο. Kατασχέθηκαν περισσότερο από ένα λίτρο GBL, ποσότητες μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης, ecstasy, 50 σύριγγες ινσουλίνης και μια ζυγαριά ακριβειας.

Ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς ότι είχε όλες αυτές τις ουσίες για προσωπική χρήση, αλλά δεν έπεισε... Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις τηλεφωνικές επαφές του Αλβανού και κάνουν "φύλλο και φτερό" όλα τα στοιχεία προκειμένου να φθάσουν στα μεγάλα αφεντικά και τους συνεργούς του.