Αθλητικά

06 Αυγούστου 2019 10:08

Έτοιμος για τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ

Διάβασέ μου το...

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσδοκά να βάλει τις αγωνιστικές βάσεις, προκειμένου να ελπίζει στην πρόκριση, εν όψει της ρεβάνς στο Άμστερνταμ.

Έτοιμος για τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ
-

Με σαφή στόχο υποδέχεται απόψε (20:00) τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσδοκά να βάλει τις αγωνιστικές βάσεις, προκειμένου να ελπίζει, εν όψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο Αμστερνταμ, σε πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης στην Τούμπα θα είναι ο 39χρονος Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ομάρ Ελ Καντουρί και αναμένεται να του δώσει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στη μέση, εκτιμάται, όμως, πως θα είναι μάχιμος για την αναμέτρηση με τον “Αίαντα”.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιλεγούν για τους «ασπρόμαυρους» οι: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μάτος, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Εσίτι (ή Αουγκούστο), Πέλκας, Ακπομ.

Για τον Άγιαξ, υπολογίζεται ο εσχάτως αποκτηθείς, Εντσον Αλβαρες, αλλά και ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, ο οποίος πρόκειται να “μετακομίσει” στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφίβολος είναι ο Νταβίντ Νέρες. Η αποστολή του απαρτίζεται από τους: Βαρέλα, Ονανά, Κοτάρσκι, Σουρς, Βέλτμαν, Άλβαρες, Πιέρι, Μαζραουί, Μαγκαγιάν, Μπλιντ, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Φαν Ντε Μπέεκ, Μαρίν, Ζίγιεχ, Ντε Βιτ, Νέρες, Χούντελααρ, Τάντιτς, Πρόμες, Ντόλμπεργκ, Εκελενκαμπ, Ντεστ.

Εξαντλήθηκε, επιπλέον, όπως αναμένονταν, ο περιορισμένος (σ.σ. λόγω των 22.154 διαρκείας που πωλήθηκαν για τη σεζόν 2019-2020) αριθμός εισιτηρίων που μπορούσε να διαθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι. Στη θύρα 8 του γηπέδου, ακόμη, θα φιλοξενηθούν οπαδοί του Άγιαξ.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αποκλείσει τον Άγιαξ, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Champions League τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Europa League τον νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ντάνταλκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ