Αθλητικά

31 Ιουλίου 2019 22:51 Τελευταία ενημέρωση : 01 Αυγούστου 2019 14:57

Ανάμικτα συναισθήματα από την πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ

Διάβασέ μου το...

Λόγους να αισιοδοξούν, αλλά και να προβληματίζονται, έχουν οι φίλοι της Ένωσης...

Ανάμικτα συναισθήματα από την πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ
-

Καλά στοιχεία έδειξε η ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, απέναντι στην Μπασακσεχίρ. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά δημιούργησαν ευκαιρίες. Η «Ένωση» ήταν καλή στο παραγωγικό κομμάτι και έκανε φάσεις με τον Κλωναρίδη, ωστόσο κενά στο χώρο της μεσαίας γραμμής έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να απειλήσουν. Η ΑΕΚ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κράτησε το μηδέν στην άμυνα, μπροστά σε περίπου 15.000 φίλους της ομάδας.

 Στο 15΄ ο Κλωναρίδης έχασε τετ α τετ στην πρώτη και μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάρκας, που ήταν σε καλή μέρα, έσωσε την ομάδα του δύο φορές, αρχικά την προσπάθεια του Καχβετσί και στη συνέχεια του Μπέιτς, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησα στο δοκάρι. Στο 24΄ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Ρομπίνιο. 

Στο 26ο λεπτό αποχώρησε ο Τσιγκρίνσκι, επειδή ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, κάτι που οφείλεται και στις πολλές αλλαγές. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ έφτανε εύκολα έως την περιοχή των Τούρκων, αλλά δεν μπορούσε να κάνει μία τελική προσπάθεια με αξιώσεις. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Καρντόσο): Μπάρκας, Λόπες (65΄ Χουλτ), Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25΄ Σβάρνας), Σιμόες, Σιμάο (79΄ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (65΄ Λιβάγια), Ζεράλδες, Βέρντε (65΄ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (65΄ Ολιβέιρα). 

Μπασακσεχίρ (Οκάν): Γκιουνόκ, Καϊσάρα, Πονκ, Σετζού, Μπέιτς, Τεκντεμίρ, Καχβετσί, Βίστσα, Ρομπίνιο (46’ Μοσορό), Γκούλμπραντσεν, Κριβέλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ