Κοινωνία

29 Ιουλίου 2019 14:22

Καταγγελία τουρίστριας για βιασμό στον Άλιμο: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Διάβασέ μου το...

Η 27χρονη έχει ήδη εξετασθεί από ιατροδικαστή, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Καταγγελία τουρίστριας για βιασμό στον Άλιμο: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας
-

Την καταγγελία μίας 27χρονης τουρίστριας από την Αυστραλία, σύμφωνα με την οποία ένας νεαρός άνδρας τη βίασε στον Άλιμο, εξετάζουν οι αστυνομικές Aρχές. Η καταγγέλλουσα ήδη έχει εξετασθεί από ιατροδικαστή, ενώ οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Η 27χρονη κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά, στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Ποσειδώνος, τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Όπως είπε στις Αρχές, ο δράστης της άρπαξε το κινητό τηλέφωνό της την ώρα που έβγαινε από κλαμπ της περιοχής με μία φίλη της. Για να της το επιστρέψει, απαίτησε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του. 

Η φίλη της καταγγέλλουσας έτρεξε για να βρει βοήθεια. Μέχρι να φθάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί, ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο διακρίνεται ένας νεαρός να ακολουθεί τις δύο κοπέλες. Ο ιατροδικαστής εντόπισε ίχνη πάλης στην 27χρονη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για το ενδεχόμενο του βιασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ