Αθλητικά

28 Ιουλίου 2019 13:37

Η Λίβερπουλ πήρε τον νεαρότερο παίκτη στην Ιστορία της Premier League (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Είναι τόσο μικρός ο παίκτης, για τον οποίο έριζαν μεγάλοι σύλλογοι, που δεν μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα μέχρι τα γενέθλια του, τον Απρίλιο!

Η Λίβερπουλ πήρε τον νεαρότερο παίκτη στην Ιστορία της Premier League (εικόνες)
-

H Λίβερπουλ απέκτησε το νεότερο παίκτη που έχει αγωνιστεί στην αγγλική Premier League, αφού όπως αναφέρει το BBC, η πρωταθλήτρια Ευρώπης συμφώνησε με τη Φούλαμ για την μεταγραφή του 16χρονου Χάρβεϊ Έλιοτ.

Τον περασμένο Μάιο, όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα ενάντια στην Γουλβς, έγινε ο πιο μικρός παίκτης στην Premier League, σε ηλικία μόλις 16 ετών και 30 ημερών.

Ο νεαρός Άγγλος διεθνής δεν μπορεί να γίνει επαγγελματίας μέχρι τα 17α γενέθλιά του, τον προσεχή Απρίλιο.

Λίβερπουλ - Χάρβεϊ  Έλιο

Ο ίδιος 

Harvey Elliott - Liverpool - Λίβερπουλ - Χάρβεϊ Έλιο

Harvey Elliott - Liverpool - Λίβερπουλ - Χάρβεϊ Έλιο

Ο ίδιος, σε ανάρτηση του στο Facebook, δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ, την οποία απο παιδί υποστηρίζει ως ομάδας, κάνοντας λόγο για ένα όνειρο του ίδιου και της οικογένειας του που γίνεται πραγματικότητα. 

Όπως γράφει, είναι απίστευτο το συναίσθημα του που πλέον μπορεί να αποκαλεί τον ευατό του "κόκκινο". Προσθέτει ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει τους αγώνες και να φορέσει την φανέλα της ομάδας, υποσχόμενος να δουλέψει σκληρά. Όπως σημειώνει, πιστεύει ότι το Άνφιλντ ειναι το ιδανικό μέρος για εκείνον για να εξελιχθεί και να προοδεύσει ως παίκτης.

Harvey Elliott - Liverpool - Λίβερπουλ - Χάρβεϊ Έλιο


Η Λίβερπουλ, πάντως, έκανε γνωστό ότι μπορεί να αγωνιστεί στο απογευματινό φιλικό με τη Νάπολι στο Εδιμβούργο.

Ο Έλιοτ, ο οποίος προσέλκυσε την προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, της Παρί Σ.Ζ., της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, θα γίνει ο δεύτερος νεαρός που θα αγωνιστεί με την Λίβερπουλ φέτος το καλοκαίρι, μετά την απόκτηση του 17χρονου Σεπ φαν ντεν Μπεργκ, ο οποίος μετακόμισε από την Τσβόλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ